Ακολουθήστε μας:

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

ΣΥΝΑΥΛΙΑ: ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ
Επισκέψεις : 849

 Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, σε συνεργασία με τον μουσικό πολιτιστικό σύλλογο "SEMITONO" διοργανώνει συναυλία- αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο "ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ". Μετά την επιτυχία του προσωπικού του CD «τα 11 Ζεϊμπέκικα του Μίκη Θεοδωράκη», ο εξαιρετικός τραγουδιστής Δημήτρης Κανέλλος μαζί με την εκπαιδευτικό μουσικής, μαέστρο χορωδιών και τραγουδίστρια Όλγα Καμηλάρη ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια διαμάντια που αντέχουν στο χρόνο.

 Η μουσική επιμέλεια του προγράμματος ανήκει στον Θανάση Βασιλά, ο οποίος υπήρξε  επί 18 συναπτά έτη συνεργάτης και συνοδοιπόρος του πολυβραβευμένου και αστείρευτου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, αποκτώντας βαθιά γνώση του έργου του συνθέτη,  προσεγγίζοντάς το με ιδιαίτερη ευαισθησία. Συμμετέχουν, η Μικτή χορωδία SEMITONOκαι η Νεανική χορωδία του Ι.Ν Αγ. Δημητρίου, Δήμου Αγ. Δημητρίου Αττικής.

Μουσική επιμέλεια, Μπουζούκι: Θανάσης Βασιλάς
Μαζί τους μια ομάδα μουσικών, 
Μπουζούκι: Αλέξανδρος Παπαϊωάννου,
Πιάνο: Ανδρέας Βουδούρης
Πιάνο-Πλήκτρα- Φωνητικά: Σταυρούλα Καμακάρη
Μαντολίνο- Φωνητικά: Κυριακή Καμακάρη
Κρουστά: Ελένη Γρίβα
Κρουστά: Βασίλης Σάβλας
Διδασκαλία – Διεύθυνση Χορωδιών: Όλγα Καμηλάρη

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου,  στο Πολιτιστικό Κέντρο Αντ. Σαμαράκης (Μ. Ασίας 24 & Παπαναστασίου, Κερατσίνι), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

 

thumbnail Τα Λαϊκά του Μίκη 4