Ακολουθήστε μας:

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΟΚΑ
Επισκέψεις : 1353

Το φεστιβάλ του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας ξεκινάει το ταξίδι του στις γειτονιές της πόλης μας με πρώτο καλεσμένο το μοναδικό Μπάμπη Στόκα.

Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο εμβληματικούς Έλληνες τραγουδοποιούς και ερμηνευτής  υψηλών επιδόσεων, σε μια συναυλία που συμπυκνώνει την πολύχρονη πορεία του στη μουσικήκαι μας καλεί να ονειρευτούμε και να διασκεδάσουμε με ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης!

Απρόβλεπτος και αυθεντικός, μοιράζεται τις αλήθειες του, μέσα από τον νέο του δίσκο - που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες - καθώς και με διασκευές όπως το πολύ γνωστό, αγαπημένο και διαχρονικό λαϊκό τραγούδι «Μια Ζωή Μέσα Στους Δρόμους», που αποκτά μια άλλη χροιά μέσα από την εκτέλεση του Μπάμπη και το οποίο ακούγεται στην τηλεοπτική σειρά "Αυτή η Νύχτα Μένει".

Μέσα από τη μοναδική του ικανότητα να κινείται με άνεση και αγάπη τόσο σε ηλεκτρικές μπαλάντες όσο και σε αυθεντικά λαϊκά ακούσματα, κάνει μια αναδρομή στα τραγούδια που τον χαρακτήρισαν. Από κομμάτια των Πυξ Λάξ σε τραγούδια της προσωπικής του πορείας, αλλά και σε απρόβλεπτες διασκευές.

Παίζουν: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΚΗΣ – Κιθάρα / ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΧΗΣ – Μπουζούκι / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΡΟΣ – Πιάνο / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ – Τύμπανα / ΡΗΓΑΣ ΒΟΡΙΑΣ – Μπάσο / Ηχοληψία: ΣΑΚΗΣ ΠΥΡΙΟΧΟΣ

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΙΟΥNΙΟΥ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ)

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20.30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

stokas