Ακολουθήστε μας:

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΓΔΑ ΒΑΡΟΥΧΑ
Επισκέψεις : 902

Τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ και η ΜΑΓΔΑ ΒΑΡΟΥΧΑ προσγειώνονται στην κεντρική σκηνή του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ για ένα μοναδικό live που θα εκτινάξει τη θετική ενέργεια του Πολυχώρου Λιπασμάτων. Τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ παρουσιάζουν την πετυχημένη ευρηματική παράσταση γενικής ανάτασης «Να σε δω να γελάς». Οι δυο δημιουργοί, Αλέξανδρος και Γιώργος Παντελιάς, επιστρατεύουν ανεξάντλητη σκηνική ενέργεια, χιούμορ και διάδραση, διατηρώντας ιδανική ισορροπία ανάμεσα στις σημαντικότερες στιγμές της 23χρονης πορείας τους, καθώς και σε επιλεγμένες -πάντοτε με λόγο και αιτία- αναφορές και αφιερώματα σε αγαπημένους καλλιτέχνες της εγχώριας και ξένης σκηνής. Το εντυπωσιακό live-rock συγκρότημα προσκαλεί σε μια επικοινωνιακή, δυναμική συναυλιακή βραδιά όλους όσοι πραγματικά πιστεύουν πως μουσική, χαμόγελο και ζωηρά - «ανοικτά» μηνύματα μπορούν να δυναμώσουν την ελπίδα για μια φωτεινή επόμενη μέρα.

Η ΜΑΓΔΑ ΒΑΡΟΥΧΑ, μια ζεστή και γεμάτη συναίσθημα φωνή της νέας γενιάς, η οποία έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως o Xρήστος Θηβαίος και o Βασίλης Παπακωνσταντίνου, μας καλεί να αφεθούμε, να παρασυρθούμε, να … παρεξηγηθούμε (στην ανάγκη), αλλά… Μαζί. Με νέα τραγούδια - εκπλήξεις. Με τα ίδια, όμως, χτυποκάρδια.

Την ιδιαίτερη αυτή συναυλία θα ανοίξει ένα μουσικό συγκρότημα – έκπληξη από τους μαθητές και τις μαθήτριες των καλλιτεχνικών τμημάτων του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, «φορτίζοντας» από το πρώτο λεπτό με ηλεκτρικές νότες την βραδιά μας. Μην τη χάσετε.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα πραγματοποιηθεί συλλογή παυσίπονων φαρμάκων και τροφίμων μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του έργου των Κοινωνικών Δομών του Δήμου.

 

INFO

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ (ΣΙΛΟ)

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 21.00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

instagram banner kitrina podilata 2023 LIPASMATA page 0001 min