Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 13:56

ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ

Σε καλό κλίμα και με διάθεση συνεννόησης για τα ανοιχτά ζητήματα της πόλης, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή η συνάντηση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της πόλης, μετά την πρόσκληση που απηύθυνε ο δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος.

Στη συνάντηση, το «παρών» έδωσαν: ο Π. Διαλινάκης, ο Π. Καραγιαννίδης εκ μέρους του Γ. Καλαμαρά, ο Π. Καμμάς, η Β. Δατσέρη, ο Γ. Τσιρίδης, η Ελ. Δαβγιώτη, με μοναδική εξαίρεση τον Φ. Καμπούρη που δεν παραβρέθηκε. Στο πλαίσιο της συζήτησης έγινε διάλογος για την προσπάθεια του Δήμου Πειραιά να επαναλειτουργήσει το Νεκροταφείο της Αναστάσεως. Επίσης, συζητήθηκαν τα σχέδια της Cosco και οι επιπτώσεις τους στη ζωή της πόλης για τις επόμενες δεκαετίες, καθώς και το σοβαρό ζήτημα της λειτουργίας βιομηχανιών στην περιοχή μας που ρυπαίνουν το περιβάλλον.

Από τη συζήτηση φάνηκε η διάθεση όλων των πλευρών να σταθούν απέναντι σε καθετί επηρεάζει αρνητικά την πόλη και τους ανθρώπους της. Σε αυτό το πλαίσιο, αποφασίστηκε η σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στις 20:00 στην αίθουσα του Δ.Σ. (Ελ. Βενιζέλου 200).

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση