Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Συγχαίρω ολόψυχα τις νέες και τους νέους της πόλης μας για την είσοδο τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, οι οποίοι με κόπο και επιμονή κατέκτησαν έναν από τους πρώτους βασικούς στόχους της ζωής τους.

Σε μια πραγματικά δύσκολη και «επεισοδιακή» χρονιά, λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, οι μαθητές κατόρθωσαν κάτι πραγματικά μεγάλο. Μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες απαγορεύσεων και περιορισμών, κατόρθωσαν να πετύχουν την είσοδό τους στο Πανεπιστήμιο και να ανοίξουν τον δρόμο για τη μελλοντική τους πορεία.

Άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθειά τους, είναι επίσης και όλοι/ες όσοι/ες δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά να εισαχθούν στην ανώτατη εκπαίδευση. Το σίγουρο είναι ότι καμία μάχη δεν είναι χαμένη. Με επιμονή και υπομονή όλοι τους οι στόχοι και τα όνειρα μπορεί να πραγματοποιηθούν.

Τέλος, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς, που παρά τα σημαντικά προβλήματα και κενά της εκπαιδευτικής περιόδου, στάθηκαν ακούραστοι συνοδοιπόροι, αλλά και στους γονείς που στάθηκαν με όλα τα μέσα στο πλευρό των παιδιών τους.

Χρήστος Βρεττάκος,

Δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας

επιστροφή στην κορυφή