Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑΔΙΟΥ ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑΔΙΟΥ ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Ενημερώνουμε τους δημότες ότι το Δημοτικό Στάδιο Σιταποθηκών ξεκινάει τη λειτουργία του για το κοινό από Τρίτη 24/11/2020 καθημερινά 8.00 – 20.00.

Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας οι δημότες που επιθυμούν να κάνουν χρήση του σταδίου, θα πρέπει να εκδώσουν άδεια εισόδου. Για την έκδοση της άδειας εισόδου, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστέλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση  τα κάτωθι δικαιολογητικά:

  • Αντίγραφο ταυτότητας  ή διαβατηρίου
  • Αποδεικτικό μονίμου κατοικίας (λογαριασμός ΔΕΚΟ κλπ)
  • Στοιχεία επικοινωνίας (σταθερό/κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση κατοικίας)

Η σχετική βεβαίωση εκδίδεται εντός 48ωρών και σας αποστέλλετε ηλεκτρονικά.

Για να κάνει χρήση των εγκαταστάσεων ο αθλούμενος οφείλει να επιδείξει στον φύλακα την βεβαίωση εισόδου (είτε να την έχει εκτυπωμένη είτε σε ψηφιακή μορφή στο κινητό), καθώς και να υπογράψει το βιβλίο εισόδου.

Οι αθλούμενοι οφείλουν να ακολουθούν το υγειονομικό πρωτόκολλο, όπως αυτό ορίζεται στο ΦΕΚ 4899β/6.11.2020 και στην ΚΥΑ 6.11.2020, καθώς και τις οδηγίες του προσωπικού της αθλητικής εγκατάστασης.

Το προσωπικό της αθλητικής εγκατάστασης μπορεί ν’ απαγορεύσει την είσοδο σε αυτή εάν έχει εξαντληθεί το επιτρεπόμενο όριο αθλουμένων στην εγκατάσταση (60 άτομα). Επίσης, το προσωπικό μπορεί ν’ αρνηθεί την είσοδο εάν κάποιος αθλούμενος δεν τηρεί τους κανονισμούς άθλησης.

επιστροφή στην κορυφή