Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΕΝΑΡΞΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020–ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2021

ΕΝΑΡΞΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ  ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ  2020 – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2021

     

 Ο Δήμος ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ σε συνέχεια της προσπάθειας κάλυψης στοιχειωδών αναγκών διαβίωσης των κατοίκων του, οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να εξασφαλίσουν τις καθημερινές βιοτικές ανάγκες , ανανεώνει για ένα έτος τη λειτουργία της Δομής Παροχής Συσσιτίου.

 Στο πλαίσιο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν ως δικαιούχοι της Δομής Παροχής Συσσιτίου  για ένα  χρόνο, μπορούν να απευθύνονται στη Δομή Παροχής Συσσιτίου, επί των οδών  Ελευθερίου Βενιζέλου 123 και  Μοναστηρίου στο Κερατσίνι, από 14/12/2020 έως και 30/12/2020 με ραντεβού( λόγω covid 19), όπου θα υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής, προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά αυτοπροσώπως ή από εξουσιοδοτημένο άτομο.

 Για τον καθορισμό των ραντεβού, τα οποία θα πραγματοποιούνται από 9.00π.μ. – 2.00 μ.μ., οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με την κοινωνική λειτουργό της Δομής Συσσιτίου, στο 210 4630186.

 Παρακαλούνται οι αιτούντες να προσέρχονται στο προκαθορισμένο ραντεβού με χρήση μάσκας, καθώς και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ( για την περίπτωσή τους ) σε φωτοτυπίες , ώστε να ολοκληρώνεται η υποβολή της αίτησης.

 Υποχρεωτικά δικαιολογητικά, για όλους τους υποψήφιους:

  • Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άδεια παραμονής για αλλοδαπούς σε ισχύ
  • Φωτοτυπία πρόσφατου λογαριασμού Δ.Ε.Κ.Ο
επιστροφή στην κορυφή