Ετικέτα
Κείμενο
Από
Έως

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΩΝ & ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΚΑΔΩΝ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΩΝ & ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΚΑΔΩΝ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ

 Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας ότι μετά τα εννέα συστήματα υπογείων κάδων στην οδό Π. Φύσσα, τοποθετήθηκαν ακόμη τέσσερα στις περιοχές: Πλατεία Ευγενείας, Πλατεία Λαού, Πλατεία Κύπρου και στη συμβολή των οδών Δεμερτζή και Έλλης.

 Συνεχίζουμε και προσπαθούμε να εγκαταστήσουμε τέτοια συστήματα σε όσες το δυνατόν περισσότερες περιοχές της πόλης καθώς τα πλεονεκτήματα είναι πολλαπλά.

 Πρωτίστως επιτυγχάνεται μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και βελτιώνεται η αισθητική της περιοχής, καθώς οι κάδοι αυτοί είναι αεροστεγώς κλειστοί με υδατοστεγή μηχανισμό ασφαλείας με αποτέλεσμα να εξαλείφονται δυσάρεστες οσμές, ενώ τα υλικά τους έχουν τη δυνατότητα να αντέχουν για αρκετές δεκαετίες στις καιρικές συνθήκες και στη σκληρή μεταχείριση.

 Παράλληλα, μέσω της εγκατάστασης τους επιτυγχάνεται σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων καθώς μειώνονται τα λειτουργικά έξοδα και επιταχύνεται η διαδικασία αποκομιδής. Συγχρόνως, μέσω της διαβαθμισμένης συμπίεσης που διαθέτουν, μειώνεται σημαντικά ο όγκος των απορριμμάτων.  

  Με την έναρξη της λειτουργίας των συστημάτων αυτών, αφαιρέθηκαν από τις παραπάνω περιοχές 24 συμβατικοί κάδοι.

 Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει την προσπάθεια για μια πόλη που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των κατοίκων της. Στόχος μας το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα να μετατραπούν σταδιακά σε περιοχές πιο φιλικές, πιο καθαρές και οικολογικά εναρμονισμένες στις απαιτήσεις της εποχής. 

επιστροφή στην κορυφή

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Υιοθετήστε ένα ζωάκι

Φεστιβάλ στη θάλασσα

Δημοτικοί Κινηματογράφοι Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Δημοτική Βιβλιοθήκη - Ηλεκτρονικός Κατάλογος

Your Europe

Δι@ύγεια Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

ΚΔΒΜ ΙΙ Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας