Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

 Η σημασία της Πρωτοβάθμιας Υγείας, ειδικά σε περιόδους διαχείρισης υγειονομικών κρίσεων όπως αυτή που βιώνουμε, η στήριξη και η ενίσχυση τέτοιου είδους δημόσιων δομών είναι καθοριστική τόσο στη πρόληψη όσο και στην περίθαλψη των συνανθρώπων μας.

 Το Κέντρο Υγείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας, ένα έργο τεράστιας σημασίας, θα πρέπει να αποτελέσει μια ασπίδα στη μάχη της πανδημίας, στο στόχο των μαζικών  εμβολιασμών και στην υγειονομική θωράκιση της πόλης.

 Για το λόγο αυτό, το αμέσως επόμενο διάστημα η Δημοτική Αρχή θα κάνει ότι είναι δυνατό και θα συνεχίζει να πιέζει προς πάσα κατεύθυνση για την στελέχωση του Κέντρου Υγείας με σκοπό να καταστεί λειτουργικό και να διασφαλιστεί η ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών και κυρίως εκείνων που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, των πιο αδύναμων, στο δημόσιο αγαθό της υγείας.

 Καλούμε τη κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης και την κρισιμότητα των στιγμών και να προχωρήσουν άμεσα σε μόνιμες προσλήψεις προσωπικού για το Κέντρο Υγείας.

 Σας παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό από τη πρόσφατη ξενάγηση/ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής και των τεχνικών υπηρεσιών στο νέο Κέντρο Υγείας.

επιστροφή στην κορυφή