Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

«ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» - ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΡΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

«ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» - ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΡΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 Το Παράρτημα Ρομά του Διευρυμένου Κέντρου Κοινότητας σας προσκαλεί στη δράση που διοργανώνει με τίτλο: «Χρώματα Ελπίδας», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Απριλίου 2022 και ώρα 10:00 - 14:00 στο προαύλιο του Παραρτήματος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ρομά.

 Στη δράση θα συμμετέχουν παιδιά Ρομά ωφελούμενων οικογενειών, μαθητές & καθηγητές του Καλλιτεχνικού Σχολείου, ο Σύλλογος Δημιουργικής Έκφρασης Νέων ΑΜΕΑ «Η ΓΛΑΥΚΑ», καθώς και το 3ο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας.

  Στην εν λόγω δράση θα πραγματοποιηθούν εικαστικές δημιουργίες με κύριο θέμα την αποτύπωση της ελπίδας. Ταυτόχρονα θα υπάρξει κοινωνικός διάλογος, ώστε να εξετάσουμε με ποιους τρόπους μπορεί ο καθένας από εμάς να συμβάλλει τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο στην αποδοχή της διαφορετικότητας και την καταπολέμηση των διακρίσεων στοχεύοντας κι ελπίζοντας στον περιορισμό των ανισοτήτων, του κοινωνικού αποκλεισμού και του ρατσισμού. Τέλος, θα υπάρχει μουσική και θα προσφερθούν εδέσματα.

επιστροφή στην κορυφή