Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 2022- 2023

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 2022- 2023

  Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής λειτουργεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο με στόχο την υποστήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Ο κάθε ωφελούμενος ενισχύεται σε σταθερή βάση με τρόφιμα για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες. Δημοσιεύουμε σήμερα τα προσωρινά αποτελέσματα των αιτήσεων που έγιναν το προηγούμενο διάστημα. Ενημερώνουμε, τους ενδιαφερόμενους ότι η διαδικασία επιλογής για το Κοινωνικό Παντοπωλείο για την περίοδο 2022 – 2023 ολοκληρώθηκε.

Τα προσωρινά αποτελέσματα και για τα δύο εξάμηνα θα είναι αναρτημένα με αρχικά ονοματεπωνύμου, και τα 7 τελευταία ψηφία του ΑΜΚΑ στο κτίριο του Δημαρχείου Κερατσινίου, στο κτίριο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης ( Μ. Ασίας 143 ),στο κτίριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και στην ιστοσελίδα του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας https://keratsini-drapetsona.gr/.

Προσοχή: τα τελικά αποτελέσματα θα διαμορφωθούν ανά εξάμηνο μετά τη διαδικασία των ενστάσεων. Σε περίπτωση υποβολής ενστάσεων, αυτές θα γίνονται δεκτές τη Τετάρτη  28/9/2022 και ώρα 09:00΄π.μ. - 13:30΄μ.μ. στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Μ. Ασίας 51, τηλ. 2104639214.)

Espa koinoniko tameio

επιστροφή στην κορυφή