Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡ. ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡ. ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

 Την Δευτέρα 26/6/2023, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, κ. Βρεττάκου με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά κ. Αναστασόπουλο, με θέμα την αδυναμία εγγραφής μαθητών στην Α’ Γυμνασίου του ΕΝΕΕΓΥΛ Δραπετσώνας.

 Στην συνάντηση μετά από την συζήτηση που έγινε, διατυπώθηκε η θέληση να γίνουν εκείνες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να εγγραφούν οι μαθητές και οι μαθήτριες στην Α’ Γυμνασίου του ΕΝΕΕΓΥΛ Δραπετσώνας. Υπάρχουν αρκετές διαδικασίες που πρέπει να γίνουν και οι οποίες χρειάζεται να οριστικοποιηθούν το χρονικό διάστημα που είναι κλειστά τα σχολεία, ώστε να υπάρχει ένα θετικό αποτέλεσμα με το άνοιγμα των σχολείων.

 Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, θα ανταποκριθεί στο πλαίσιο που τον αφορά και πέρα από τις αρμοδιότητές του, στις ανάγκες που υπάρχουν στο συγκεκριμένο σχολείο.Είμαστε σε επαφή με την εκπαιδευτική κοινότητα με γνώμονα πάντα την υποστήριξη και εξυπηρέτηση των μαθητών. Αναδεικνύεται όμως ταυτόχρονα η ανάγκη να υπάρχει από την πολιτεία ένα σχέδιο και πρόγραμμα για τη σχολική στέγη ώστε να εκσυγχρονιστούν τα παλιά σχολικά κτίρια και να εξυπηρετούνται οι μορφωτικές ανάγκες όλων των παιδιών!

επιστροφή στην κορυφή