Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

 Θα ήθελα από καρδιάς να συγχαρώ θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που ανταποκρίθηκαν σε αυτή τη δύσκολη, ψυχοφθόρα και απαιτητική μάχη των πανελληνίων εξετάσεων. Ανεξάρτητα, από το δρόμο που ο καθένας και η καθεμία θα χαράξει στο μέλλον, εύχομαι καλή δύναμη στη νέα αρχή της ζωής σας.

Όσοι σήμερα με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είδατε τους κόπους σας να αποδίδουν, καταφέρνοντας να εισαχθείτε σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα, να έχετε καλή σταδιοδρομία. Με οδηγό την θέληση, την επιμονή και τη διαρκή απόκτηση γνώσεων, συνεχίστε να δίνετε με θάρρος τις μάχες στο στίβο της ζωής, εκπληρώνοντας τους στόχους που έχετε θέσει.

Συγχαρητήρια και στους γονείς των παιδιών που σε όλο αυτό το ταξίδι στάθηκαν ακούραστα δίπλα στα παιδιά και που σήμερα καμαρώνουν για την προκοπή τους.
Ένα ιδιαίτερο μήνυμα όμως οφείλουμε να στείλουμε και σε εκείνα τα παιδιά που δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους μέσα από τις πανελλαδικές εξετάσεις. Με ειλικρίνεια σας συμβουλεύω να μην απογοητεύεστε και να μην θεωρείτε ότι αυτή η μάχη είχε νικητές και χαμένους. Όποια πορεία κι αν ακολουθήσετε στο μέλλον, το τέλος της διαδρομής θα δείχνει πάντα τα όνειρα σας και γι αυτό πρέπει να παλεύετε μέχρι την επίτευξη τους.
επιστροφή στην κορυφή