Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ 2023 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΟΥΛΙΟΥ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ 2023 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΟΥΛΙΟΥ

Το Φεστιβάλ του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας άνοιξε και φέτος την αυλαία του στις 30 Ιουνίου με ένα αφιέρωμα στον μεγάλο μας μουσικοσυνθέτη ΧΡΗΣΤΟ ΛΕΟΝΤΗ και θα συνεχίσει την πορεία του δυναμικά έως το τέλος του Σεπτεμβρίου.

Το 2023 προτείνουμε ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλους/ες ανεξαιρέτως και αγκαλιάζει κάθε μουσικό είδος. Αγαπημένοι καλλιτέχνες/ιδες, όπως ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ, η ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ, η ΓΛΥΚΕΡΙΑ, η ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ, ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ, η ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ προσγειώνονται στη κεντρική σκηνή του Φεστιβάλ, οι ΑLCATRASH έρχονται να μας σηκώσουν από τις καρέκλες μας, ενώ τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ, η ΜΑΓΔΑ ΒΑΡΟΥΧΑ και οι SPINTFIRE έρχονται για να ηλεκτρίσουν τον Πολυχώρο Λιπασμάτων. Το φεστιβάλ μας φέτος θα ταξιδέψει, όμως, και μέσα στην πόλη με ιδιαίτερες εκδηλώσεις στην Πλατεία Κύπρου (Δημαρχείο) και στο νέο πάρκο στο Καστράκι στη Δραπετσώνα και αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ και ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ.

Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ πιστό στις αρχές του καλλιτεχνικού πλουραλισμού φιλοξενεί και φέτος αγαπημένες διοργανώσεις, όπως το 1ο ΚΡΗΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ, που πραγματοποιήθηκε από την ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ» στις 21-25 Ιουνίου και το SCHOOLWAVE, που θα πραγματοποιηθεί από τη δημιουργική ομάδα SCHOOLIGANS στις 7 και 8 Ιουλίου, αλλά και πληθώρα μεμονωμένων όμορφων εκδηλώσεων, που διοργανώνονται από φορείς και συλλογικότητες της πόλης μας, αλλά και συλλογικοτήτων από όλη την Αττική.

Η δική μας Δραπετσώνα και το δικό μας Κερατσίνι είναι φτιαγμένα με όνειρα πλάι στα φουγάρα και στη θάλασσα. Στο δικό μας Κερατσίνι και στη δική μας Δραπετσώνα παίρνουμε νότες, πινέλα και χρώματα και δίνουμε ψυχή στα όνειρα μας. Δημιουργούμε χειροποίητα, αλλά και χειροπιαστά, το δικό μας παρόν και το δικό μας μέλλον κόντρα στα συμφέροντα εκείνων που “μουτζουρώνουν” τα όνειρα μας και πνίγουν κάθε τόσο τον αέρα μας, τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Oil One, της Lafarge και των ΕΛ. ΠΕ.

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ μας καλεί ξανά να συμπορευτούμε και να ονειρευτούμε στους ίδιους δρόμους της διεκδίκησης και της ομορφιάς!

Η ΕΙΣΟΔΟΣ είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ σε όλες τις ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ : 21.00

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΟΥΛΙΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ συναυλία με τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ. Μαζί του η Μυρτώ Βασιλείου και η Δήμητρα Μπουλούζου

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ συναυλία στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ με τον ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ. Μαζί του η ΝΑΝΑ ΜΠΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ συναυλία με την ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ. Μαζί της Δημήτρης Σχοινάς και ο Ηλίας Παλιουδάκης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ συναυλία με τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ και τη ΜΑΓΔΑ ΒΑΡΟΥΧΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ συναυλία με τους SPITFIRE και τους BEHIND 12 BARS

ΤΡΙΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ συναυλία με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΣΗ συμμετέχει η kalliope

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ συναυλία με τους ΑLCATRASH

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ συναυλία με τη ΓΛΥΚΕΡΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ συναυλία με τη ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ. Μαζί της ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΤΑΙΝΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ συναυλία με τον ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ συναυλία – αφιέρωμα στον ΘΑΝΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ με τη ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ και τους ΡΕΒΑΝΣ

 

επιστροφή στην κορυφή