Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟΝ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟΝ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ

Δεκάδες μαθήτριες και μαθητές από το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα συγκεντρώθηκαν σήμερα (05/11) το πρωί στα Λιπάσματα, στον χώρο της ανάπλασης στην πλευρά του Κράκαρη, στον καθιερωμένο μαθητικό αγώνα δρόμου για την επέτειο της Μάχης της Ηλεκτρικής.

Από νωρίς το πρωί, οι μικροί δρομείς φόρεσαν τα αθλητικά τους και μαζί με γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και αρκετούς δημότες συμμετείχαν σε μια γιορτή ψυχαγωγίας αλλά και ιστορικής μνήμης. Αγόρια και κορίτσια έλαβαν θέσεις εκκίνησης και χειροκροτήθηκαν θερμά από το κοινό για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Οι εκδηλώσεις αυτές δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά μας μέσα από ένα αθλητικό γεγονός να διασκεδάσουν αλλά ταυτόχρονα να γνωρίσουν και να γίνουν μέρος της ένδοξης ιστορίας αυτού του τόπου.

Στη δράση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος καθώς και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι νικητές και οι νικήτριες του αγώνα δρόμου έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε  για του χρόνου σε μια εκδήλωση τιμής και μνήμης που αγκαλιάζεται θερμά από την τοπική κοινωνία.

επιστροφή στην κορυφή