Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ

ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ

 Ενόψει των χριστουγεννιάτικων εορτών, ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας συνεχίζει την υλοποίηση σειράς κοινωνικών δράσεων με στόχο την προσφορά υλικής βοήθειας και την ουσιαστική υποστήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας.

 Ήδη από τις 6 και 7 Δεκεμβρίου δικαιούχοι συνδημότες μας (β’ εξαμήνου), έλαβαν τα έξτρα πακέτα υλικής ενίσχυσης από το κοινωνικό παντοπωλείο. Παράλληλα, αύριο (12/12) και την Τετάρτη (13/12) θα πραγματοποιηθεί η μηνιαία διανομή, που αφορά σχεδόν 700 νοικοκυριά, τα οποία αδυνατούν να εξασφαλίσουν ακόμη και τα απολύτως απαραίτητα για τη διαβίωση τους. Το μενού θα είναι στο πνεύμα των επικείμενων εορτών, με βασικά είδη διατροφής και χριστουγεννιάτικα εδέσματα.

 Οι κοινωνικές δομές του δήμου, επιδιώκουν για ακόμη μία χρονιά να σταθούν στο πλευρό των άπορων συνδημοτών προμηθεύοντας τους με βασικά είδη πρώτης ανάγκης, με σκοπό να προσφέρουν χαμόγελα  σε εκείνους και τις οικογένειες τους έστω και κατ’ ελάχιστον ενόψει των χριστουγεννιάτικων ημερών. Ταυτόχρονα και φέτος θα δοθεί ενίσχυση για τη προμήθεια τροφίμων και παιχνιδιών, ως ένα ακόμη εργαλείο ανακούφισης. Αντιλαμβανόμαστε ότι οι πρωτοβουλίες μας αυτές, δεν δίνουν μια οριστική λύση στους ευάλωτους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη από ουσιαστική υποστήριξη μέσα από την απασχόληση και την συνδρομή της πολιτείας.

 Στο πλαίσιο των εορταστικών ημερών, τη Δευτερά 18 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη γιορτή με μουσικές και διάφορα εδέσματα στο παράρτημα Ρόμα του διευρυμένου κέντρου κοινότητάς του Δήμου ενώ στις 19 και 20 του ίδιου μήνα θα έχουμε ένα χριστουγεννιάτικο καλωσόρισμα στη Δομή Παροχής Κοινωνικού Συσσιτίου, με γλυκίσματα για όλους τους ωφελούμενους και τις ωφελούμενες της δομής. Παράλληλα, θα υπάρξει μέριμνα και για την υποστήριξη των άστεγων συμπολίτες μας.

 Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, έχοντας πλήρη επίγνωση της δύσκολης περιόδου, στη σκιά του παρατεταμένου εφιάλτη της ακρίβειας, έχει στραμμένη την προσοχή του στην έμπρακτη στήριξη των αδυνάμων και στέκεται στο πλευρό τους πάντοτε με σεβασμό, διεκδικώντας συνεχώς καλύτερες και πιο αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης.

xr1  xr2

 

espa epixeirisiako koinoniko farmakeiokoinwniko sissitio

επιστροφή στην κορυφή