Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Στιγμιότυπα από τη χθεσινή δράση του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας στον Πεζόδρομο Μοναστηρίου στο Κερατσίνι στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εκδήλωση για την Ημέρα Περιβάλλοντος του Κοινωνικού Φαρμακείου και της Δομής Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, στον πεζόδρομο της οδού Μοναστηρίου, την Τετάρτη 5 Ιουνίου.

Για την εκδήλωση συνεργάστηκαν: η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ του Δήμου, το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕ.Θ.Ε.Α. ΝΟΣΤΟΣ και η Εταιρία Ψυχοκοινωνικών Μελετών ΠΛΟΕΣ. Ήταν πολύ σημαντική η συμβολή και συμμετοχή όλων των φορέων για την επίτευξη του δύσκολου εγχειρήματος της συμπερίληψης των ωφελούμενων των προγραμμάτων.

Για τη Δράση αυτή τόσο οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Φαρμακείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου όσο και τα μέλη των προγραμμάτων ΝΟΣΤΟΣ και ΠΛΟΕΣ έφτιαξαν εδέσματα με πολύ αγάπη και μεράκι για όλους τους καλεσμένους.

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου είχε προετοιμάσει τα παρτέρια με καθαρισμό και βελτίωση του χώματος και η δράση ξεκίνησε με τη φύτευση δέντρων και καλλωπιστικών φυτών.

Στη Δράση συμμετείχε ο Βρεφικός Σταθμός Κερατσινίου με μια ομάδα νηπίων που φύτεψαν φυτά έξω από το Σταθμό.

Επίσης μέλη του Θεραπευτικού Προγράμματος Νόστος ζωγράφισαν τα γλαστράκια με τα φυτά που μοιράστηκαν σε όλους στο τέλος της γιορτής.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε κλίμα χαράς και ικανοποίησης με όλους τους συμμετέχοντες να συζητούν για νέες κοινές Δράσεις.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, ο Αντιδήμαρχος Τμήματος Άμεσης Παρέμβασης, Ειδικών Συνεργείων, & Τμήματος Συντήρησης Πρασίνου και η Εντεταλμένη Σύμβουλος για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής.

BANNER ESPA 2027

επιστροφή στην κορυφή