Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΠΑΡΚΟ-ΘΕΑΤΡΟ STAND UP COMEDY ΣΤΟ ΣΙΝΕ ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ

ΠΑΡΚΟ-ΘΕΑΤΡΟ STAND UP COMEDY ΣΤΟ ΣΙΝΕ ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ

Πάρις Ρούπος – Άγγελος Σπηλιόπουλος – Ρούλη Μπουραντά

Τρεις κωμικοί με ξεχωριστό ύφος και αφοπλιστική αμεσότητα ανεβαίνουν στη σκηνή του Σινέ Αλέκος Χρυσοστομίδης, στο Πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου στο Σελεπίτσαρι, για μια καλοκαιρινή stand up comedy βραδιά που υπόσχεται απενοχοποιημένο γέλιο, πικρές αλήθειες και καθαρές ματιές στην καθημερινότητα.

Ο Πάρις Ρούπος, ο Άγγελος Σπηλιόπουλος και η Ρούλη Μπουραντά ενώνουν τις δυνάμεις τους την Τρίτη 8 Ιουλίου και σας περιμένουν για να γελάσουμε με όσα δεν λέγονται — αλλά τελικά… λέγονται.

Ο υπαίθριος χώρος του Σινέ Αλέκος Χρυσοστομίδης προσφέρει το ιδανικό καλοκαιρινό σκηνικό: δροσιά, άπλα και… τις καλύτερες ατάκες κάτω από τα αστέρια.

Οι βραδιές Παρκοθέατρο στο ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ αποτελούν σημείο συνάντησης πολιτισμού, φέρνοντας κοντά μας καλλιτέχνες που τολμούν να πουν τα πράγματα με το όνομά τους — ή και λίγο πιο στραβά!

INFO:
ΣΙΝΕ ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ ( Πάρκο Σελεπίτσαρι )
ΤΡΙΤΗ - 8 ΙΟΥΛΙΟΥ - 9ΜΜ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Stand Up

επιστροφή στην κορυφή