Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης: Ενημέρωση για τη βοήθεια και την υποστήριξη στους δημότες

Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης: Ενημέρωση για τη βοήθεια και την υποστήριξη  στους δημότες

Αναγκαία και χρήσιμη η ανοιχτή συζήτηση με τους δημότες, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του κ. Κανέλλου  Λάλου, εκλεγμένου Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, στο κτίριο του Δημαρχείου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Ο κ. Κανέλλος Λάλος, στέλεχος με μεγάλη εμπειρία στη διοίκηση του Δήμου, θέλησε με αυτό τον τρόπο να ξεκινήσει μια οργανωμένη προσπάθεια προβολής του θεσμού απ΄ ευθείας με τους δημότες, με σκοπό να καταλάβουν ότι ο ΣΔΕ είναι κοντά στα προβλήματά τους και συνεπώς θα πρέπει να ενημερωθούν σωστά για τις  δυνατότητες και τη βοήθεια που μπορεί να τους προσφέρει.

Με σαφήνεια στην ομιλία του εξήγησε και περιέγραψε τη λειτουργία του νέου αυτού θεσμού, καθώς και την αποστολή του την οποία προσδιόρισε ως τη διαμεσολαβητική λειτουργία μεταξύ του δημότη και της δημοτικής υπηρεσίας, προκειμένου να επιλυθούν προβλήματα αυτοδιοίκησης και αυθαιρεσίας των οργάνων των δημοτικών υπηρεσιών. Ακόμα, αναφέρθηκε στην υποστήριξη που εισπράττει από τις υπηρεσίες του Δήμου, τις υποθέσεις που διαχειρίζεται και συγκεκριμένα τις καταγγελίες άμεσα θιγομένων πολιτών και επιχειρήσεων για τη κακή διαχείριση των υπηρεσιών του Δήμου, τις οποίες συλλέγει, εξετάζει και στη συνέχεια οργανώνει τη διαμεσολάβηση του για την επίλυση τους. Αμέσως μετά ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος με τους δημότες κατά τη διάρκεια του οποίου επιλύθηκαν όλες οι απορίες αναφορικά με τη λειτουργία του θεσμού.

Στη συζήτηση παρευρέθηκαν δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι φορέων, σχολείων και σωματείων στους οποίους ο κ. Κανέλλος Λάλος έδωσε το μήνυμα να προπαγανδίσουν το Καλλικρατικό θεσμό του ΣΔΕ στα μέλη τους, που λειτουργεί με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών και τους προσφέρει ουσιαστική βοήθεια και μεγάλη υποστήριξη.

επιστροφή στην κορυφή