Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΚΑΝ ΟΙ ΕΠΕΙΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΚΑΝ ΟΙ ΕΠΕΙΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
Εκατοντάδες γονείς κατέκλυσαν το απόγευμα της Πέμπτης 21 Ιουνίου το Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου και χειροκρότησαν θερμά τις ικανότητες και το ταλέντο των παιδιών τους.
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας έκλεισε πανηγυρικά την αθλητική περίοδο με αθλητικές επιδείξεις και αγώνες κολύμβησης.
Οι Ακαδημίες παίδων και εφήβων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, καθώς και η Ακαδημία Συγχρονισμένης Κολύμβησης παρουσίασαν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα τεχνικής και δεξιοτήτων. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος των κολυμβητικών Ακαδημιών, πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας πόλο -που κράτησε περισσότερο από δύο ώρες!- μεταξύ της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και της Ακαδημίας του Κολυμβητηρίου Κερατσινίου.

 

«Ήταν μια πολύ πετυχημένη χρονιά. Το μαρτυρούν τα δεκάδες παιδιά των Ακαδημιών του Κολυμβητηρίου και οι εκατοντάδες γονείς που ήρθαν σήμερα εδώ για να θαυμάσουν τα παιδιά τους» επεσήμανε ο Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής. «Σχεδιάζουμε ευέλικτα προγράμματα για όλα τα παιδιά και τους εφήβους και φροντίζουμε για την άρτια συντήρηση των αθλητικών υποδομών μας, ώστε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες και ασφάλεια στον μέγιστο βαθμό».

επιστροφή στην κορυφή