Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ: "ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΕΡΓΑ"

ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ: "ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΕΡΓΑ"

ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Στην κρίση και στη ραστώνη του καλοκαιριού, ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας "απαντάει" με έργα, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών του.

 

"Την ώρα που οι πόροι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ελαττώνονται δραματικά, εμείς κοιτάμε μπροστά και αλλάζουμε την όψη σε τέσσερις γειτονιές της πόλης" επισημαίνει ο Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής και προσθέτει: "Αυτό το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα θερμό για τον Δήμο μας, από άποψης έργων και ουσίας. Από τη μια αναγνωριστήκαμε από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους σαν Δήμος - πρότυπο διαφάνειας και εντιμότητας, από την άλλη αξιοποιούμε πόρους προγραμμάτων και βελτιώνουμε την καθημερινότητά μας".

Σε κάποιες από τις τέσσερις γειτονιές τα έργα έχουν ήδη ολοκληρωθεί, ενώ σε κάποιες άλλες βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι τέσσερις γειτονιές που αλλάζουν όψη είναι: στον Άγιο Αντώνιο - περιοχή Σιταποθήκες, ο οδικός άξονας Αϊνστάιν στην Αμφιάλη, η περιοχή γύρω από τον ναό του Αγίου Παντελεήμονα και τέλος η ευγένεια και συγκεκριμένα το τμήμα της που περικλείεται από τις οδούς Βυτινιώτου, Πλαστήρα και Δωδεκανήσου.

Όλα τα προαναφερθέντα έργα είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα "Πράσινη Ζωή στην Πόλη" και χρηματοδοτούνται από τους πόρους του προγράμματος.

"Κανένα ευρώ χαμένο από προγράμματα που δικαιούμαστε να πάρουμε" τονίζει ο Δήμαρχος της πόλης Λουκάς Τζανής. "Από την άλλη όμως επιθυμούμε τη συμμετοχή όλων των δημοτών μας σε δράσεις και σε πρωτοβουλίες που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής μας. Εξάλλου, για να διαφυλάξουμε τα έργα που υλοποιούμε, πάλι είναι απαραίτητη η καθημερινή φροντίδα και συμμετοχή τους".

επιστροφή στην κορυφή