Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΩΤΗ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ  ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΩΤΗ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Σε πανδημοτική παράσταση διαμαρτυρίας καλεί τους πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας την Τρίτη 16 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Λουκάς Τζανής, με αφορμή τη συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής της πρότασης για εγκατάσταση πλωτής εξέδρας στη θαλάσσια περιοχή του Κερατσινίου για τη συγκέντρωση επικίνδυνων και τοξικών αποβλήτων των πλοίων.

 

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση - κάλεσμα ο Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας τόνίζει τα εξής: "Ο εισηγητής του θέματος που αφορά στην έγκριση της περιβαλλοντικής δανειοδότησης στο μόλο Δραπετσώνας για την αποθήκευση και επεξεργασία επικίνδυνων χημικών αποβλήτων το παρουσιάζει προς έγκριση στο Περιφερειακό Συμβούλιο (Αμφιθέατρο Υπουργείου Μεταφορών, Λεωφ. Μεσογείων, Παπάγου). Για το λόγο αυτό σάς καλούμε την Τρίτη, 16 Οκτωβρίου, σε μια πανδημοτική διαμαρτυρία παράστασης στο Περιφερειακό Συμβούλιο , ώστε να ανατραπούν τα σχέδια όσων θέλουν να υποβαθμίσουν περισσότερο την ποιότητα της ζωής μας. Δεν είμαστε πολίτες Β κατηγορίας!"

Όσοι ενδιαφέρονται να παραβρεθούν και να ενώσουν τις φωνές τους μαζί μας θα υπάρχουν πούλμαν που θα εξυπηρετήσουν τον κόσμο στα κάτωθι σημεία.

Πλατεία Κύπρου ( Δημαρχείο Κερατσίνι )

Πρώην Δημαρχείο Δραπετσώνας

Πλατεία Ευγενείας ( Κερατσίνι )

Πλατεία Περραιβού – Γρηγορίου Λαμπράκη ( Κερατσίνι )

Ώρα αναχώρησης των πούλμαν : 14.00

επιστροφή στην κορυφή