Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

CINE " ΜΕΛΙΝΑ"

CINE " ΜΕΛΙΝΑ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοτικός Κινηματογράφος Δραπετσώνας  “Cine Μελίνα”

Το φετινό καλοκαίρι μετά από τρία χρόνια οι μικροί και μεγάλοι κάτοικοι της πόλης μας αλλά και δεκάδες επισκέπτες ξαναπήγαμε σινεμά στο αγαπημένο μας Μελίνα, μετά από τρία χρόνια ερήμωσης και εγκατάλειψης.

Το Μελίνα φέτος τον Ιούλιο ξανάνοιξε και αποτέλεσε μια όαση πολιτισμού για τα παιδιά, τους νέους και τους ενήλικες της περιοχής μας. Από τις 23 Ιουλίου έως το τέλος Σεπτεμβρίου προβλήθηκαν μεγάλου μήκους ταινίες του κλασσικού και σύγχρονου κινηματογράφου, αριστουργήματα για το παιδικό και νεανικό κοινό, ελληνικά ντοκιμαντέρ και θεματικά αφιερώματα. Το κινηματογράφο μας επισκέφθηκαν  διακεκριμένοι σκηνοθέτες και δημιουργοί ντοκιμαντέρ, ανάμεσά τους ο Ροβήρος Μανθούλης, o Δημήτρης Σπύρου, Ο Σταύρος Ψυλάκης, η Στρατούλα Θεοδωράτου.

Κλείνοντας τη πρώτη μας σεζόν, στο ανακαινισμένο Μελίνα, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους επισκέπτες του κινηματογράφου και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για του χρόνου το καλοκαίρι. Παράλληλα δεσμευόμαστε ότι του χρόνου το καλοκαίρι στην πόλη μας θα λειτουργήσει  και ο δεύτερος θερινός κινηματογράφος στη Χαραυγή.

επιστροφή στην κορυφή