Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 635

ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ

ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ

Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα, παρόντος του δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου, καθώς και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, όπως και πλήθους κόσμου, γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα. Στη συνέχεια, ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου μας στο πρώην δημαρχείο της Δραπετσώνας.

Ο καλός καιρός στάθηκε σύμμαχος και έτσι πολλοί ήταν οι πολίτες που βρέθηκαν στα σημεία του εορτασμού. Ο αγιασμός των υδάτων πραγματοποιήθηκε στο λιμανάκι της Δραπετσώνας, στην προβλήτα του Λιμένα «Ηρακλέους» και στο λιμανάκι Αγίου Νικολάου. 
Αρκετοί τολμηροί κολυμβητές αψήφησαν τις χαμηλές θερμοκρασίες των νερών και βούτηξαν στη θάλασσα, προκειμένου να πιάσουν τον σταυρό και να λάβουν την ευλογία του ιερωμένου.

Χρ. Βρεττάκος: Να είμαστε στο πλευρό του κάθε πολίτη

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο δήμαρχος της πόλης Χρ. Βρεττάκος, μοίρασε ευχές για υγεία σε όλους τους κατοίκους του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας. Ο ίδιος, ευχήθηκε κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία για τον καθένα και τόνισε ότι «και με το νέο έτος, ο Δήμος μας οφείλει να βρίσκεται στο πλευρό του κάθε πολίτη. Η πόλη μας να είναι πόλη της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας». 
Το «παρών» στην εκδήλωση για την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου έδωσαν δεκάδες πολίτες, που γέμισαν την αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Δραπετσώνας. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν σεβαστοί πατέρες της εκκλησίας, εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής του τόπου, όπως και εκπρόσωποι φορέων, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, δημοτικών κινήσεων και παρατάξεων.

Τέλος, τη ζεστή εκδήλωση πλαισίωσε η μεικτή Ορχήστρα του Δήμου μας υπό τη Μαέστρο Χριστίνα Ρόκκου.

the1the2the3the4the5the6the7the8the9the10

επιστροφή στην κορυφή