Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΣΤΟ JUNIOR NBA GREECE Ο ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΣΤΟ JUNIOR NBA GREECE Ο ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Στο Junior NBA Greece θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΔΑΣ Δραπετσώνας, μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερες –βάσει αποτελεσμάτων- ακαδημίες της Αττικής.

Μετά τη συμμετοχή της εδώ και δύο συναπτά έτη στο Elite Youth Tournament, ήρθε η στιγμή για ακόμη μια τιμητική διάκριση για τον ΔΑΣ, αυτή της συμμετοχής σε ένα εξίσου μεγάλο τουρνουά, όπως αυτό του Junior NBA Greece.

 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΔΑΣ Δραπετσώνας:

«Στο Junior NBA Greece ο ΔΑΣ Δραπετσώνας!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (11/2/19) η κλήρωση για τη κορυφαία διοργάνωση του Junior NBA Greece, στο οποίο θα συμμετάσχει για πρώτη φορά και η ομάδα μας, όντας μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερες –βάσει αποτελεσμάτων- ακαδημίες της Αττικής.

Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν 26 ομάδες από το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ και 4 από την ΕΣΚΑΝΑ, μια εκ των οποίων θα είναι και ο Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας. Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει στις 23 & 24 Φεβρουαρίου. Για το πρόγραμμα της ομάδας μας θα υπάρξει επιπλέον ενημέρωση.

Είμαστε πολύ περήφανοι που ο μεγαλύτερος και πολυπληθέστερος σύλλογος της πόλης μας έχει τη τιμή να συμμετάσχει σε μια τόσο μεγάλη και αναγνωρισμένη διοργάνωση. Η διοίκηση του ΔΑΣ Δραπετσώνας, ευχαριστεί τον NBA Ambassador Ευθύμη Ρεντζιά για την πρόσκληση.

Η είσοδος μας σε ένα ακόμη κορυφαίο τουρνουά (Elite Youth Tournament, Junior NBA Greece) είναι το επιστέγασμα της άκρως επαγγελματικής δουλειάς που γίνεται στον σύλλογο μας. Η αγάπη, η γνώση και η υπευθυνότητα που διακρίνει τα μέλη, τους αθλητές και τους προπονητές του ΔΑΣ είναι το κλειδί των επιτυχιών της ακαδημίας μας.

H ομάδα μας θα συμμετάσχει στο τουρνουά με το όνομα Washington Wizards.

Τα καλύτερα έρχονται!»

επιστροφή στην κορυφή