Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΓΕΜΑΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΓΕΜΑΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Μια εβδομάδα γεμάτη δημιουργία, έμπνευση, χρώματα και εικόνες, χάρισε στην πόλη μας το Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό κέντρο «Αντ. Σαμαράκης».

Το Φεστιβάλ που γίνεται πλέον θεσμός, αποτελεί μια πραγματική γιορτή των μαθητών των σχολείων του Δήμου μας, που με μεράκι, ζωντάνια, κέφι και ενθουσιασμό μας χάρισαν και φέτος ανεπανάληπτες στιγμές γεμάτες χορό, τραγούδι, μουσική και θεατρικά δρώμενα.

Αρωγός στην προσπάθεια της εκπαιδευτικής κοινότητας να υπηρετεί τον πολιτισμό μέσα στη σχολική ζωή, στέκεται πάντα η Δημοτική Αρχή, η οποία στοχεύει στην ανάδειξη των καλλιτεχνικών δεξιοτήτων των μαθητών. Επίσης, στόχος της ίδιας, είναι η προβολή του πολιτιστικού έργου της εκπαιδευτικής κοινότητας, η καλλιέργεια του αισθητικού κριτηρίου των γονέων και παιδιών και η ψυχαγωγική απόλαυση όλων.
Μετά τη λήξη του Φεστιβάλ, οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου, με στόχο την αξιοποίηση και την ανάδειξη του πλούσιου καλλιτεχνικού δυναμικού της περιοχής.

επιστροφή στην κορυφή