Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας καταδικάζει την απαράδεκτη ενέργεια της Oil One να καταθέσει αγωγή κατά του δημάρχου Κερατσινίου - Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου για συκοφαντική δυσφήμιση, φτάνοντας στο σημείο να διεκδικεί το ποσό των 500.000,00 € και την προσωποκράτησή του για ένα χρόνο.


Η αγωγή αυτή στρέφεται ουσιαστικά ενάντια στην πόλη μας, ενάντια στους κατοίκους της και κατά του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Η συνειδητή προσπάθεια της Oil One να τρομοκρατήσει, να εκβιάσει και να καταστείλει τον δίκαιο αγώνα της τοπικής κοινωνίας ενάντια στην υποβάθμιση του περιβάλλοντος, στον αγώνα για την απομάκρυνση των καζανιών του θανάτου και για καλύτερη ποιότητα ζωής, δε θα περάσει. Αυτή η αγωγή πρέπει να αποσυρθεί.
Οι εκβιασμοί και οι απειλές δε θα περάσουν. Η δίκαιη πάλη των εργαζομένων και του λαού της περιοχής θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση.

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στις 8.30 το πρωί το Δ.Σ. του Συλλόγου θα βρίσκεται έξω από το Πρωτοδικείο Πειραιά, (καλώντας όσους εργαζόμενους μπορούν) δηλώνοντας τη συμπαράστασή του στον Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας και στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση:
Κανένας και τίποτα δε θα μπει πάνω από το δικαίωμα των κατοίκων να ζουν σε μια ανθρώπινη πόλη, γιατί κανένα οικονομικό συμφέρον δεν αξίζει περισσότερο από τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον μας.

Το Δ.Σ

επιστροφή στην κορυφή