Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ

Μήνυμα του δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου:

Αγαπητοί συμπολίτες, συμπολίτισσες,

Μετά από δύο πολύ δύσκολους, για όλους μας, μήνες, η πόλη μας αρχίζει να ξαναβρίσκει, έστω και διστακτικά, τους καθημερινούς ρυθμούς της.
Ως Δημοτική Αρχή παλέψαμε, από την πρώτη στιγμή, μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες κοινωνικού και προσωπικού περιορισμού, για να μειώσουμε αφενός την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού και αφετέρου να διατηρηθεί η κατάσταση του Δήμου σε ένα καλό επίπεδο.

Είναι αλήθεια πως η εικόνα που παρουσιάζει αυτή την περίοδο η πόλη μας στο επίπεδο της καθαριότητας και του πρασίνου δεν είναι αυτή που όλοι θέλουμε, προσδοκούμε και πρέπει να έχει. Πρώτος από όλους εγώ προσωπικά οφείλω μια συγνώμη γι’ αυτό.
Δεν πρέπει ωστόσο να ξεχνάμε ότι μέσα σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που επέβαλλαν να μένουμε όλοι σπίτια μας, υπάρχουν εργαζόμενοι του Δήμου που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή έχουν παιδιά και έπρεπε να παραμείνουν με άδεια σπίτι. Αν και αποδυναμωμένες οι υπηρεσίες μας, πολλοί εργαζόμενοι του Δήμου βρέθηκαν, την ίδια στιγμή, στην πρώτη γραμμή της μάχης, παρά τους κινδύνους που ελλόχευαν για την ατομική τους υγεία. Χωρίς τη δική τους πολύτιμη συμβολή δεν θα είχαμε καταφέρει τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας.

Το επόμενο διάστημα οι δυνάμεις του Δήμου, αλλά και ο κάθε πολίτης ξεχωριστά τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής, οφείλουμε να εργαστούμε συλλογικά για να αποκτήσει η πόλη μας την εικόνα που της αξίζει. Μιας πόλης καθαρής και ανθρώπινης.

επιστροφή στην κορυφή