Ακολουθήστε μας:

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

"ΞΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑ" - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ
Επισκέψεις : 8215

Αυτές τις γιορτές τα ξωτικά του βόρειου πόλου θα μετακομίσουν στον Δήμο Κερατσινιού– Δραπετσώνας και θα φέρουν μαζί τους, την μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από μοναδικές εμπειρίες. Η πλατεία Κύπρου μπροστά στο δημαρχείο θα  μεταμορφωθεί  σε τόπο γιορτινό, αφού θα στηθεί ένα θεματικό πάρκο με θέμα «Ξωτικών Έργα». Στο χωριό ''Ξωτικών έργα'' θα συναντήσετε τον αγαπημένο όλων Άγιο Βασίλη που θα σας περιμένει μαζί µε τα ξωτικά, τον Ρούντολφ και το ξυλοπόδαρο να σας υποδεχτεί και να σας ξεναγήσει στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων!

Καθημερινά θα σας περιμένουν μοναδικές εκπλήξεις από τους χριστουγεννιάτικους ήρωες, δημιουργικά εργαστήρια, διαδραστικές χριστουγεννιάτικες παραστάσεις και διάφορα δρώμενα από τους συλλόγους του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας!  

Η έναρξη λειτουργίας του χριστουγεννιάτικου χωριού και η φωταγώγηση του δέντρου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου ώρα 6:00 το απόγευμα στην πλατεία Κύπρου, παρουσία της δημοτικής αρχής, της φιλαρμονικής του δήμου και πολλή μουσική με DJ! Σας περιμένουμε!!

Η είσοδος στο χριστουγεννιάτικο χωριό είναι ελεύθερη και όλες οι δραστηριότητες ΔΩΡΕΑΝ!

Δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται καθημερινά σύμφωνα με το πρόγραμμα στην Πλατεία Κύπρου και στο Πάρκο Α. Παπανδρέου (Σελεπίτσαρι).

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα: https://keratsini-drapetsona.gr/index.php/keratsini-drapetsona-news-gr/keratsini-drapetsona-annoncements-gr/13142-our-municipality-invites-everyone-in-fantastic-world-of-christmas-in-unique-village-of-elves-works

 

φωτοπρ1

φωτοπρ2

1ΣΕΛΧ