Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 11:04

ΕΝΑ ΝΕΟ- ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Παρόλες τις δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του νέου κορωνοϊού, ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας εξακολουθεί να υποστηρίζει τις οικογένειες της πόλης και να δημιουργεί νέες υποδομές για τα παιδιά των σχολείων μας.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμος δημιούργησε το προηγούμενο διάστημα ένα νέο και σύγχρονο νηπιαγωγείο, το οποίο θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, Μυστρά και Φαρμακίδου, στην περιοχή Σελεπίτσαρι. Στους χώρους του, το νέο νηπιαγωγείο ετοιμάζεται να φιλοξενήσει, με τη νέα σχολική χρονιά, νήπια και προνήπια της περιοχής. Οι χώροι του έχουν διαμορφωθεί αναλόγως, το κτήριο έχει πλήρως ανακατασκευαστεί, ενώ πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα τοποθετηθεί και ο απαραίτητος εξοπλισμός.
Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα και με όλα τα μέσα την εκπαιδευτική κοινότητα και τη δίχρονη προσχολική αγωγή. Για εμάς, ο συγκεκριμένος θεσμός αποτελεί βασικό μηχανισμό για τη σχολική κοινωνικοποίηση του παιδιού , την ομαλή ένταξή τους στο σχολικό περιβάλλον και δίνει τη δυνατότητα για πρώιμες παρεμβάσεις για τη μαθησιακή ετοιμότητα μαθητών που το έχουν ανάγκη.

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση