Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ: Το «Κοινωνικό Πασντοπωλείο» του 1ου Ειδικού Σχολείου Κερατσινίου κάνει τη διαφορά

ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ: Το «Κοινωνικό Πασντοπωλείο» του 1ου Ειδικού Σχολείου Κερατσινίου κάνει τη διαφορά
Κοινωνικό παντοπωλείο δημιουργήθηκε και λειτούργησε εντός του 1ου Ειδικού Σχολείου Κερατσινίου με τη συνδρομή του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας αλλά και του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Αγ. Γεωργίου της ΔΕΗ. Συγκεκριμένα, σε καθημερινή βάση αποδίδονταν μερίδες μαγειρεμένου φαγητού στο κοινωνικό παντοπωλείο του σχολείου και στη συνέχεια το φαγητό αυτό διανεμόταν σε οικογένειες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας με οξύ οικονομικό πρόβλημα. Φυσικά, το κοινωνικό παντοπωλείο του 1ου Ειδικού Σχολείου Κερατσινίου, εκτός από μαγειρεμένο φαγητό διένεμε και τρόφιμα.

 

«Εδώ και τρία χρόνια, ανταποκρινόμενοι στις έκτακτες κοινωνικές ανάγκες που έχουν προκύψει, αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε προγράμματα που έχουν σκοπό να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, και συγκεκριμένα οικογένειες που διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής συγχαίρει την πρωτοβουλία του 1ου Ειδικού Σχολείου και επισημαίνει ότι «Το «Κοινωνικό Πασντοπωλείο» του 1ου Ειδικού Σχολείου Κερατσινίου κάνει τη διαφορά. Μακάρι την πρωτοβουλία αυτή να ακολουθήσουν και άλλα σχολεία του Δήμου μας. Όλες οι προσπάθειές μας είναι στοχευμένες και αφορούν στην ολοκληρωμένη προστασία και βοήθεια των ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες».

επιστροφή στην κορυφή