Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2013 20:43

Ακόμα μια θλιβερή πράξη της διορισμένης και παχυλά αμειβόμενης διοίκησης της ΕΥΔΑΠ!!!

Με έκπληξη μας διαβάσαμε στο Τύπο, ότι η Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ κατέθεσε μήνυση εναντίον του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκά Τζανή και ορισμένων μελών του δημοτικού συμβουλίου, επειδή ο Δήμος επέβαλε τέλη διέλευσης αγωγού!!!
Στις μέχρι σήμερα ανακοινώσεις της η ΕΥΔΑΠ συνήθως ψεύδεται ασυστόλως, σ' αυτήν όμως ξεπέρασε κάθε όριο. Γράφουν ψευδώς ότι ο Δήμος επέβαλε τέλη 14.064.300 ευρώ, για να συμψηφίσει τις μακρόχρονες οφειλές του προς την ΕΥΔΑΠ!!! Ξεχνούν να γράψουν στην ανακοίνωση τους, ότι τα χρέη του Δήμου προς την ΕΥΔΑΠ, τα οποία δεν είναι χρέη ενός ή δύο ετών, δεν φτάνουν καν τα 2 εκατ. Ευρώ συνολικά. Ξεχνούν επίσης ότι τα τέλη διέλευσης έχουν κριθεί δικαστικά Πρωτοδίκως (το 40%), οπότε μάλλον και η απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης είναι «αυθαίρετη, προκλητική και παράνομη», όπως ακριβώς χαρακτηρίζουν την απόφαση του Δήμου. Ξεχνούν τέλος ότι ο Δήμος επέβαλε τα τέλη πολύ πριν η ΕΥΔΑΠ αποφασίσει να θυμηθεί ότι ο Δήμος χρωστάει, όπως όλοι οι Δήμοι της Επικράτειας και να κόψει την παροχή νερού σε παιδικούς σταθμούς σχολεία και ΚΑΠΗ!!!
Η νέα διοίκηση της ΕΥΔΑΠ επιδεικνύει προκλητική ασέβεια στην εκλεγμένη (και όχι διορισμένη και παχυλά αμειβόμενη) δημοτική αρχή της πόλης του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας. Η μήνυση που κατέθεσε ενάντια στη Διοίκηση του Δήμου ήταν ξεκάθαρα αντεκδικητική και συμψηφιστική ενόψει της οριστικής απόφασης της Δικαιοσύνης σε λίγες ημέρες. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είναι τόσο ισχυροί, ώστε να παρεμβαίνουν έμμεσα και στο έργο της Ελληνικής δικαιοσύνης!!!
Η αλήθεια κύριοι της ΕΥΔΑΠ είναι μία και προσπαθείτε να την κρύψετε επιμελώς, αλλά εντελώς αποτυχημένα από τον Ελληνικό λαό. Η Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας τυχαίνει να φιλοξενεί σημαντικό κομμάτι των δραστηριοτήτων της ΕΥΔΑΠ, κάποιες εκ των οποίων είναι επιβλαβείς για το περιβάλλον της περιοχής και την υγεία των κατοίκων. Η ΕΥΔΑΠ συνηθίζει να επικαλείται ότι τα συμφέροντα της εταιρείας ταυτίζονται με τα συμφέροντα του κοινωνικού συνόλου (4,5 εκατομμυρίων υδρευομένων κατοίκων του λεκανοπεδίου), ξεχνώντας να μας πει ότι δεν προσφέρει τις υπηρεσίες της ΔΩΡΕΑΝ... Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας σε μια εποχή που η τρόικα ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Αυτοδιοίκηση «να κόψει το λαιμό της» να βρει αυτόνομα πόρους και να μην τα περιμένει όλα από την κρατική επιχορήγηση, αποφάσισε να διεκδικήσει μέχρι τέλους όσα της στέρησε το κομματικό κράτος της μεταπολίτευσης.
Κύριοι της ΕΥΔΑΠ, επιδεικνύετε πολύ σημαντικά ετήσια κέρδη ρυπαίνοντας το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα. Ένα πολύ μικρό κομμάτι των κερδών σας θα επιστρέψει στην πόλη μας. Είτε το θέλετε, είτε όχι...
Όσο για την μήνυση. Ευχαριστούμε πολύ και θα ανταποδώσουμε!!!

 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6938119864
Αντιδήμαρχος Γραφείου Τύπου κ. Νίκος Οικονομάκης

http://www.keratsini-drapetsona.gr

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση