Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

11 χιλιόμετρα ακτογραμμής και οι πολίτες βλέπουν τη θάλασσα πίσω από τα κάγκελα!!!

11 χιλιόμετρα ακτογραμμής και οι πολίτες βλέπουν τη θάλασσα πίσω από τα κάγκελα!!!
Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών με το Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκά Τζανή

    

Χτες το μεσημέρι 6-3-2013 ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και δόθηκε η δυνατότητα στον Δήμαρχο να εκθέσει στον κ. Υπουργό τα ζωτικά προβλήματα της περιοχής και να του ζητήσει τη συνδρομή του για να εξευρεθούν λύσεις.
Η κακή οικονομική κατάσταση του Δήμου ήταν το κυρίαρχο θέμα της ατζέντας. Η κοινή πρόθεση του κ. Υπουργού και του Δημάρχου της πόλης μας για εξεύρεση νέων πόρων, χωρίς να επιβαρυνθούν οι πολίτες ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΕ στην πολιτική συμφωνία για ανταποδοτικά τέλη από τη δραστηριότητα του ΟΛΠ ΑΕ. «Ο ΟΛΠ όχι μόνο έχει κλείσει κάθε ελεύθερη πρόσβαση των συμπολιτών μας στην θάλασσα, ΑΛΛΑ έχει καταλάβει πρόσφατα 45 στρέμματα ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ (καρβουνόσκαλα) δημιουργώντας ένα περιβαλλοντικό γκέτο προκειμένου να αυξήσει την κερδοφορία του με την δραστηριότητα της φορτοεκφόρτωσης αυτοκινήτων (CAR TERMINAL )» δήλωσε ο κος Τζανής και συνέχισε «πρέπει επιτέλους να καταλάβουν οι ιθύνοντες των εταιρειών ότι από την κερδοφορία αυτή, κερδίζει μόνο εκείνος που κατέχει τις μετοχές των εταιρειών αυτών (ΟΛΠ, ΔΕΗ, ΕΤΑΝΑΛ, ΕΥΔΑΠ) και όχι ο πολίτης του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας ο οποίος δίνει την μάχη της επιβίωσης και του οποίου η ζωή υποβαθμίζεται μέσα από αυτές τις επιχειρηματικές δραστηριότητες.»
Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκαν η άμεση διερεύνηση της επιβολής τέλους στον ΟΛΠ για την λειτουργία του CAR TERMINAL και η έμπρακτη βοήθεια του κ. Υπουργού στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Στυλιανίδη και οι δυο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το προσεχές διάστημα.

 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6938119864
Αντιδήμαρχος Γραφείου Τύπου κ. Νίκος Οικονομάκης

http://www.keratsini-drapetsona.gr

Το Γραφείο Τύπου

Κερατσίνι, 07/3/2013

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ψυχής!!! Νέος κύκλος Λαϊκών Συνελεύσεων »
επιστροφή στην κορυφή