Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ!!!

Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ!!!
ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ Η ΟΠΕΡΑ ΤΟΥ ΜΟΤΣΑΡΤ «ΝΤΟΝ ΤΖΙΟΒΑΝΙ» ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ»

   

Λουκάς Τζανής: «Περιμένουμε να καλωσορίσουμε και να απολαύσουμε τον «Ντον Τζιοβάνι στην πόλη μας».

Τον Φεβρουάριο στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου μας «Αντώνης Σαμαράκης» θα φιλοξενήσουμε την παράσταση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, «ΝΤΟΝ ΤΖΟΒΑΝΙ» του Μότσαρτ.
Η παράσταση θα υλοποιηθεί με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στα πλαίσιο του προγράμματος «Στο Δρόμο προς το Κέντρο Πολιτισμού» σε συνεργασία με την νέα Εθνική Λυρική Σκηνή, και τη νέα Εθνική Βιβλιοθήκη.
Η όπερα ΝΤΟΝ ΤΖΙΟΒΑΝΙ θα ανέβει από τη Λυρική Σκηνή, σε νεανική διασκευή, πιο εύπεπτη και για τους μη μυημένους στην όπερα. Πιθανή ημερομηνία η Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014, και εφόσον επιβεβαιωθεί η ημερομηνία θα ενημερώσουμε τους δημότες μας, μαζί με τις υπόλοιπες δράσεις του προγράμματος: "Στο δρόμο για το κέντρο του πολιτισμού".
Ο Δήμαρχος Κερατσινίου κ. Λουκάς Τζανής μας δήλωσε τα εξής:
«Το βιβλίο άρχισε να παίζει πιο κυρίαρχο ρόλο στη ζωή μας. Η Δημοτική μας βιβλιοθήκη, επιλέχθηκε μαζί με περίπου άλλες 120 δημόσιες και δημοτικές βιβλιοθήκες της χώρας μας, ως μέλος του δικτύου Future Library (Βιβλιοθήκη του Μέλλοντος), και στη συνέχεια αποτελεί μία από τις εννέα, που έχουν επιλεγεί για να κατασκευαστούν τα εννέα Μedia Labs., μία δράση που απευθύνεται στη νεολαία μας
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι έχουμε επιβεβαιώσει την συμμετοχή μας στο πρόγραμμα «Στο δρόμο για το Κέντρο Πολιτισμού» στην υλοποίηση του οποίου θα πρωταγωνιστήσει η Δημοτική μας Βιβλιοθήκη.
Έχω ήδη ενημερωθεί για τον σκοπό και τις λεπτομέρειες του προγράμματος από την Προϊσταμένη Τμήματος Βιβλιοθηκών , Αρχείων και Μουσείων του Δήμου μας κ. Μαρία Κορκίδη, την οποία ευχαριστώ για τον αγώνα που έχει κάνει ως τώρα και κατέστησε την δημοτική μας βιβλιοθήκη προνομιούχα με στόχο την οικοδόμηση μιας κουλτούρας βιβλιοθήκης στην πόλη μας. Ευχαριστώ τη Εθνική Λυρική Σκηνή και βεβαίως το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που έδωσε την ευκαιρία σε εκατοντάδες παιδιά του Δήμου μας να συμμετέχουν σε δράσεις πρωτόγνωρες και συνεχίζει να αναδεικνύει αξίες. Περιμένουμε να καλωσορίσουμε και να απολαύσουμε τον «Ντον Τζιοβάνι στην πόλη μας».

επιστροφή στην κορυφή