Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 12:56

ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ

Τον μεγάλο αγώνα και τη σημαντική προσπάθεια των μαθητών των Λυκείων της πόλης μας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καθώς και τα παιδιά που πήραν μέρος στο διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα τη Μάχη της Ηλεκτρικής, τίμησε χθες βράδυ, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Καλλιτεχνικού Γυμνάσιου Κερατσινίου, ο Δήμος μας. Σε μια πραγματικά ζεστή και γεμάτη αισιοδοξία εκδήλωση, ο δήμαρχος της πόλης Χρήστος Βρεττάκος, τόνισε ότι  «η επιτυχία αποτελεί δικαίωση μιας μεγάλης προσπάθειας των ιδίων των υποψηφίων, καθώς επίσης των καθηγητών και των γονέων τους».

Η βράβευση των επιτυχόντων μαθητών του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς που φεύγει, είναι μια εκδήλωση η οποία είναι πλέον θεσμός. Οι νέοι και οι νέες που διακρίθηκαν με την είσοδο τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τιμήθηκαν με έπαινο, όπως και τα παιδιά που στο πλαίσιο του διαγωνισμού ζωγραφικής, μετέφεραν στο χαρτί τη φαντασία τους σε σχέση με τη Μάχη της Ηλεκτρικής. Ενός διαγωνισμού που τιμά τους ήρωες της Μάχης της Ηλεκτρικής και αποδεικνύει πώς μπορεί η γνώση της ιστορίας να διαμορφώσει τη συλλογική μνήμη και ταυτότητα μας.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Χρ. Βρεττάκος, αφού συνεχάρη όλους τους νέους και τις νέες της πόλης μας που πέτυχαν με κόπο και θυσίες την εισαγωγή τους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, υπογράμμισε πως «η διάκριση και η επιβεβαίωση στη ζωή δεν επιτυγχάνεται όμως μόνο μέσα από την εισαγωγή των παιδιών σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Είναι βέβαιο ότι και για όσους και όσες δεν κατάφεραν να μπουν σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, δε θα λείψουν μελλοντικά οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις για να αναδείξουν τις ικανότητές τους και να κατακτήσουν όσα τους αξίζουν».

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση