Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 11:52

ΜΕ ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Μία σειρά νέα εργαλεία για την καλύτερη, οικονομικότερη και αποτελεσματικότερη δουλειά των εργαζομένων στον χώρο του πρασίνου, απέκτησε ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Για τη Δημοτική Αρχή η περιποίηση και η ενίσχυση του πρασίνου της πόλης αποτελεί προτεραιότητα. Σε αυτό το πλαίσιο απέκτησε νέα μηχανήματα, με δυνατότητα κοπής σε ύψος μέχρι 5 μέτρα, με μπαταρίες τελευταίας τεχνολογίας για μεγάλο χρόνο αυτόνομης λειτουργίας και μεγάλη διάρκεια ζωής, καθώς και απόδοση που ξεπερνά τα αντίστοιχα βενζινοκίνητα μηχανήματα. Επίσης, τα νέα μηχανήματα καταργούν τις σκάλες και τους γερανούς στα περισσότερα δέντρα, ενώ έχουν δυνατότητα σταθερής εργασίας από το έδαφος παρέχοντας ασφάλεια στον εργαζόμενο, χαμηλά επίπεδα θορύβου και κραδασμών, όπως και αυτονομία εργασίας έως και 10 ώρες

Με τα νέα μηχανήματα, ο Δήμος μας θα εξοικονομεί χρήματα, χάρη στη μηδενική κατανάλωση καυσίμου και τα μειωμένα έξοδα συντήρησης. Επίσης, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον χειριστή, λόγω των μηδενικών εκπομπών καυσαερίων.

1

11

0

222

Πνευματικα Δικαιωματα

Δημος Κερατσινιου - Δραπετσωνας

Copyright © 2018 Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

"Όροι Χρήσης || "Πολιτική Cookies

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Θα θελαμε να ακουσουμε απο εσας!

Αποστολή Μηνυμάτων μέσω της Φόρμας.

Επικοινωνία με : 2132074600

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Αττική,
Ελλάδα 18756

Κοινωνικη Δικτυωση

Περιοδικη Ενημερωση