Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Για ακόμη μια χρονιά ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας  μέσα από τις Δομές φτώχειας επιχειρεί να καταπολεμήσει την ακραία φτώχεια ,την ίδια ώρα που η οικονομική κρίση της πανδημίας του κορονοϊού που πλήττει την χώρα μας έχει κάνει τις επιπτώσεις να είναι ιδιαίτερα έντονες στις ευπαθείς ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα ,μέσα από την Δομή παροχής Συσσιτίου, ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας  δείχνει την αλληλεγγύη και την συνέπεια του στη δέσμευση του και στέκεται και φέτος το Πάσχα κοντά στους συμπολίτες του, παρέχοντας σε καθημερινή βάση 250 μερίδες καλύπτοντας την πιο σημαντική ανάγκη όλων των δημοτών .

Τα γεύματα που θα δοθούν θα συνοδεύονται από σαλάτα, φρούτα και  πασχαλινό τσουρέκι και θα παρέχονται κατ’ οίκον στα άτομα που αδυνατούν για λόγους υγείας να προσέρχονται στη Δομή. Τα γεύματα θα καλύψουν όλες τις αργίες του  Πάσχα έτσι ώστε κανένας συνάνθρωπός μας να μην μείνει χωρίς φαγητό.

Με αυτό τον τρόπο  στεκόμαστε εμπόδιο στην έξαρση των επιπτώσεων της πανδημίας  και βάζουμε σε προτεραιότητα την αλληλεγγύη, τη συλλογικότητα και το δικαίωμα στην υγεία , αξίες που μπορούν να θέσουν τα θεμέλια για έναν νέο τρόπο ζωής.

Espa koinoniko tameio

επιστροφή στην κορυφή