Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΕΟΡΤΩΝ ΠΑΣΧΑ

ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΕΟΡΤΩΝ ΠΑΣΧΑ

Ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας, σε μία διαρκή προσπάθεια να διατηρεί ζωντανή την επαφή με τους δημότες και τις οικογένειές τους, έχει διευρύνει  το κοινωνικό του έργο μέσα από ένα δίκτυο φροντίδας και αρωγής. Το Σεπτέμβριο του 2015, ο Δήμος προχώρησε στη ίδρυση και λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου για την κάλυψη πρωτογενών αναγκών επιβίωσης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Η λειτουργία του ανανεώνεται  κάθε χρόνο,  με ωφελούμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα ως δικαιούχοι και υποβάλουν  αίτηση κάθε Σεπτέμβριο.

Μέσα στην συνεχώς αυξανόμενη κοινωνική και οικονομική  κρίση που έχει επιδεινώσει  η πανδημία covid-19, το Κοινωνικό Παντοπωλείο για το εξάμηνο Σεπτέμβριος 2020 - Φεβρουάριος 2021, παρείχε είδη βασικής υλικής συνδρομής σε 370 νοικοκυριά, ενώ για το εξάμηνο Μάρτιος 2021 – Αύγουστος 2021 συνεχίζει απρόσκοπτα  τις διανομές ειδών βασικής υλικής συνδρομής σε  452 νοικοκυριά.

‘Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος για την περίοδο του Πάσχα πραγματοποιήθηκε  έκτακτη διανομή τροφίμων για όλους τους ωφελούμενους του Α΄ Εξαμήνου, για την φροντίδα του πασχαλινού τραπεζιού.

Να τονίσουμε, ότι οι διανομές πραγματοποιούνται με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας κατά του covid – 19.

Espa koinoniko tameio

επιστροφή στην κορυφή