Ετικέτα
Κείμενο
Από
Έως

«ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ»

«ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ»

 Ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρ. Βρεττάκος μιλώντας έξω από το ΣΜΑ του Σχιστού με αφορμή την πρόσφατη κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε, τόνισε πως «όταν το ίδιο το κράτος πάει σε μια προστατευόμενη περιβαλλοντικά περιοχή και δημιουργεί μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων, στέλνει ένα μήνυμα ότι οι πολίτες σ αυτές τις περιοχές είναι πολίτες β΄κατηγορίας, επομένως για μας είναι μονόδρομος αυτό που κάνουμε».

 Στη συνέχεια ο Δήμαρχος ανέφερε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και το ραντεβού που έχει δοθεί από τώρα για το Σεπτέμβρη ούτως ώστε ο ΣΜΑ στο Σχιστό να μην ξαναλειτουργήσει. Σε αυτή την κατεύθυνση ο Χρ. Βρεττάκος επισήμανε την ανάγκη ενημέρωσης του κόσμου για το τι πραγματικά σχεδιάζεται από πλευράς πολιτείας για τα επόμενα 30 χρόνια σε βάρος των κατοίκων της περιοχής.

«Εκεί που κρίνονται τα πράγματα είναι στο δρόμο», αυτό υπενθύμισε ο Δήμαρχος στους παρευρισκόμενους διαδηλωτές και υπενθύμισε τις μάχες που έχουν δώσει οι κάτοικοι του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας στο πρόσφατο παρελθόν με τα σχέδια κυβερνήσεων να μένουν στα χαρτιά.

Ολοκληρώνοντας τη σύντομη παρέμβαση του ο Χρ. Βρεττάκος, ευχαρίστησε όλους και όλες όσοι παρευρέθηκαν στην κινητοποίηση αυτή παρά τις αντίξοες συνθήκες καθώς και τις δημοτικές παρατάξεις που παρά τις διαφορές που υπάρχουν συστρατεύτηκαν σε αυτή την προσπάθεια.  

«Αυτή η πόλη έχει δικαίωμα στη ζωή και θα το επιβάλλει», με αυτό το μήνυμα έκλεισε την τοποθέτηση του ο Δήμαρχος της πόλης και με την υπόσχεση ότι από το Σεπτέμβρη θα υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡ. ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΜΑ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ

επιστροφή στην κορυφή

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Υιοθετήστε ένα ζωάκι

Φεστιβάλ στη θάλασσα

Δημοτικοί Κινηματογράφοι Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Δημοτική Βιβλιοθήκη - Ηλεκτρονικός Κατάλογος

Your Europe

Δι@ύγεια Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

ΚΔΒΜ ΙΙ Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας