Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΜΕΤΩΠΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΜΕΤΩΠΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
 Στο πλαίσιο των συνεχών παρεμβάσεων του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και της καθημερινότητας των πολιτών, συνεργεία του Τμήματος Άμεσης Παρέμβασης του Δήμου μας, προχώρησαν τις προηγούμενες μέρες σε πλήρη καθαρισμό της παραλιακής μετώπης στη Δραπετσώνα.
 
 Από το σημείο απομακρύνθηκαν απορρίμματα κάθε λογής, με τους εργαζόμενους του Δήμου να επιχειρούν λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, δεμένοι με ιμάντες, με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, σε ένα αρκετά δύσβατο και επικίνδυνο σημείο, το οποίο ορισμένοι πολίτες μετέτρεψαν σε ένα απέραντο σκουπιδότοπο.
 Η εικόνα της περιοχής μετά τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν, είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Αντίστοιχες παρεμβάσεις έχουν γίνει και σε περιοχές του Κερατσινίου, στην ευρύτερη περιοχή της Ιχθυόσκαλας, όπισθεν του Σκλαβενίτη, περιφερειακό Σχιστού, παρατηρητήριο Κοκκινόβραχος και σε άλλες περιοχές του Κερατσινίου-Δραπετσώνας.
 Προτρέπουμε τους δημότες μας, να σεβαστούν τη δουλειά των εργαζομένων του Δήμου, να σεβαστούν το περιβάλλον, τον τόπο που ζούνε και να διατηρήσουν το χώρο καθαρό, αποφεύγοντας από εδώ και στο εξής να ξαναγίνει η παραλιακή μετώπη και κάθε απόκρημνο μέρος ή οικόπεδο μία νέα χωματερή. Οι δράσεις για καθαρές γειτονιές συνεχίζονται σε όλη την πόλη, με τους εργαζόμενους του δήμου, με σύγχρονο εξοπλισμό, οχήματα και την συμπαράσταση των δημοτών.
 
 
επιστροφή στην κορυφή