Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ 2022

 Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, έχοντας πάντοτε ως προτεραιότητα την κοινωνική στήριξη και ανακούφιση των συνδημοτών μας, προχωρά σε σημαντικές μειώσεις και πλήρη απαλλαγή στα δημοτικά ανταποδοτικά τέλη και για το έτος 2022.  

 Ειδικότερα, μετά από εισήγηση της Δημοτικής Αρχής το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την περαιτέρω μείωση 10% σε όλες τις κατηγορίες δημοτικών τελών για το ερχόμενο έτος.

 Παράλληλα, οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου απαλλάσσονται πλήρως από την καταβολή τελών.  Συγκεκριμένα, απαλλάσσονται: Οι μακροχρόνια άνεργοι που έχουν συμπληρώσει 6 μήνες εγγραφής στον ΟΑΕΔ, άτομα με αναπηρία 67% και πάνω, μονογονεϊκές οικογένειες με ετήσιο εισόδημα 20.000€, τρίτεκνοι με ετήσιο εισόδημα έως 30.000€ και πολύτεκνοι με ετήσιο εισόδημα έως 35.000€.

 Τέλος, συνεχίζεται η έκπτωση των δημοτικών τελών για τα καταστήματα η οποία έχει φτάσει στο 50% τα τελευταία 2 χρόνια.  

 Η δημοτική αρχή, αναλογιζόμενη την δύσκολη περίοδο που βιώνουμε με την πανδημία και την συνεχιζόμενη κρίση που αυτή έχει επιφέρει, επιδιώκει διαρκώς να βρίσκεται κοντά στους δημότες, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής τους, με το λιγότερο δυνατό κόστος για εκείνους. Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά και το επόμενο διάστημα.

επιστροφή στην κορυφή