Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ–ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ–ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας σε συνεργασία με το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας ‘Πεταλούδα’, διοργάνωσαν εκδήλωση πρόληψης και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς αρκετοί δημότες/τισσές μας προσήλθαν για να εξεταστούν.

 Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 και ώρες 10:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ., στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιάλης ‘Μελίνα Μερκούρη’ (Εμμανουήλ Μπενάκη 70, Αμφιάλη), πραγματοποιήθηκαν δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας, με υπέρηχο πτέρνας, σε περισσότερα από 60 άτομα, ενώ προσφέρθηκε και συμβουλευτική, με οδηγίες για περαιτέρω διαχείριση των αποτελεσμάτων της εξέτασης, στο πλαίσιο της πρόληψης, της διαγνωστικής διερεύνησης και της θεραπευτικής παρέμβασης.

 Αξίζει να σημειωθεί πως όλη η δράση εκπονήθηκε με βάση τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας έναντι της πανδημίας, όπως αυτά επικαιροποιούνται και ισχύουν.
Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας ¨Πεταλούδα’ και όλοι οι συμμετέχοντες επαγγελματίες υγείας, έδωσαν την υπόσχεση να πραγματοποιηθούν ακόμα περισσότερες δράσεις και στο μέλλον.
επιστροφή στην κορυφή