Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ

ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ

 Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, μεριμνώντας για την προστασία των άστεγων και ευάλωτων συνδημοτών μας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, διαθέτει επιπλέον χώρους για φιλοξενία.

Ειδικότερα, από σήμερα (24/01) ανοίγει η αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας και το παλιό Δημαρχείο Δραπετσώνας (Αγων. Πολυτεχνείου και Καραϊσκάκη).

 Υπενθυμίζουμε ότι από το βράδυ του Σαββάτου (22/01) είναι διαθέσιμη και η θερμαινόμενη αίθουσα στον 4ο όροφο του δημοτικού κτηρίου στην οδό Αφάρας και Αναλήψεως στη Δραπετσώνα.

Όσες και όσοι αδυνατούν να προστατευτούν από τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, μπορούν να προσέρχονται από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ στο Δημαρχείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας και στο παλιό Δημαρχείο Δραπετσώνας ενώ από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί στο κτίριο της οδού Αφάρα.

 Παράλληλα, συνεργεία του δήμου μοιράζουν είδη πρώτης ανάγκης και διαβίωσης για την ανακούφιση των άστεγων συνδημοτών μας ενώ συνεχίζεται και η διανομή πόρτα-πόρτα σάκων με αλάτι για την διευκόλυνση των κατοίκων από την ισχυρή χιονόπτωση.

επιστροφή στην κορυφή