Ετικέτα
Κείμενο
Από
Έως

Πασχαλινό Παζάρι σε Δραπετσώνα και Κερατσίνι

Πασχαλινό Παζάρι σε Δραπετσώνα και Κερατσίνι

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο διήμερο πασχαλινό παζάρι που διοργανώθηκε από τη ΔΗΚΕΠΟΚ, το Σάββατο 16 Απριλίου στην Πλ. Λαού και την Κυριακή 17 Απριλίου στο κτίριο της Πρόνοιας Δραπετσώνας, για την ανάδειξη και ενίσχυση του έργου των εθελοντικών οργανώσεων της περιοχής και με απώτερο σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων των διαφόρων κοινωνικών εταίρων, την ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών και την προώθηση της κοινωνικής αλληλεγγύης μέσω του πολιτισμού και της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Το «παρών» στο διήμερο έδωσε πλειάδα πολιτιστικών συλλόγων, φορέων και σχολείων της πόλης με τα εξαιρετικά τους περίπτερα, αλλά και τα χορευτικά συγκροτήματα της Ένωσης Ποντίων Πειραιώς, της Ένωσης Κρητών Κερατσινίου - Δραπετσώνας "Το Αρκάδι", του Συλλόγου Ακρωτηριανών Θήρας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερατσινίου "Θυμαιτάδαι" που εμπλούτισαν μαζί με τη Φιλαρμονική του Δήμου το καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Οι συμμετέχοντες, διέθεσαν στο κοινό πασχαλινά είδη (κατασκευές, έργα κ.λ.π.) παραγωγής τους. Τα εικαστικά τμήματα της ΔΗΚΕΠΟΚ, συμμετείχαν επίσης, με πρωτότυπες πασχαλινές κατασκευές.

Τα έσοδα από την πώληση των προϊόντων διατέθηκαν για ενίσχυση του έργου των εθελοντικών οργανώσεων και για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Διαφάνειας και Επικοινωνίας με τον πολίτη κ. Νίκος Μαρτάκης και η αντιπρόεδρος της Εν. Δημ. Κοινοφελούς Επιχείρησης Κερατσινίου-Δραπετσώνας κα Νίνα Γρηγορέα.

Το Γραφείο Τύπου

Κερατσίνι, 19/04/2011

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας

επιστροφή στην κορυφή

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Υιοθετήστε ένα ζωάκι

Φεστιβάλ στη θάλασσα

Δημοτικοί Κινηματογράφοι Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Δημοτικό Κολυμβητήριο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Δημοτική Βιβλιοθήκη - Ηλεκτρονικός Κατάλογος

Your Europe

Δι@ύγεια Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

ΚΔΒΜ ΙΙ Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας