Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ

ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ

Ενόψει των χριστουγεννιάτικων εορτών, ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας συνεχίζει την υλοποίηση σειράς κοινωνικών δράσεων με στόχο την προσφορά υλικής βοήθειας και την ουσιαστική υποστήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας.

Εκατοντάδες συνδημότες μας, οι οποίοι βρίσκονται στα όρια της φτώχειας εξαιτίας της πρωτοφανούς ενεργειακής κρίσης και της ανεξέλεγκτης ακρίβειας σε βασικά αγαθά, αδυνατούν να εξασφαλίσουν ακόμη και τα απολύτως απαραίτητα για τη διαβίωση τους. Οι κοινωνικές δομές του δήμου, έδωσαν για ακόμη μία χρονιά τη δυνατότητα στους άπορους συνδημότες να προμηθευτούν βασικά είδη πρώτης ανάγκης, με σκοπό να χαμογελάσουν εκείνοι και οι οικογένειες τους έστω και κατ’ ελάχιστον ενόψει των εορτών. Παράλληλα, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο συνεχίζονται όλο αυτό το διάστημα οι προγραμματισμένες αλλά και οι έκτακτες διανομές αγαθών και τροφίμων σε εκατοντάδες ωφελούμενους. Ταυτόχρονα και φέτος έχει δοθεί ενίσχυση για τη προμήθεια τροφίμων και παιχνιδιών, που αποτελούν ένα ακόμη εργαλείο ανακούφισης. Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτά δεν δίνουν μια οριστική λύση στους ευάλωτους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη από υποστήριξη μέσα από την απασχόληση και την συνδρομή της πολιτείας.

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας έχοντας πλήρη επίγνωση της δύσκολης περιόδου, έχει στραμμένο το βλέμμα του στην έμπρακτη στήριξη των αδυνάμων και στέκεται στο πλευρό τους πάντοτε με σεβασμό, διεκδικώντας συνεχώς καλύτερες και πιο αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης.  

 

espa epixeirisiako

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΔΗΜΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ! »
επιστροφή στην κορυφή