Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ 1ΟΥ ΓΕΛ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ 1ΟΥ ΓΕΛ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Την γυναικεία μαθητική ομάδα ποδοσφαίρου του 1ου ΓΕΛ Κερατσινίου υποδέχτηκε σήμερα στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος. Παρούσα ήταν και η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Πολιτικής, Στέλλα Μιχάλογλου όπως και ο κ. Κατσαφάδος Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τις μαθήτριες, την προπονήτρια τους και τον διευθυντή του σχολείου και τους συνεχάρη θερμά για την σπουδαία διάκριση, δηλώνοντας παράλληλα ότι η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται κοντά τους για να ενισχύει τις δράσεις τους. Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν για τα κορίτσια ο Διευθυντής του σχολείου και η Γυμνάστρια η κ. Σίγγελ, η οποία ξεχώρισε το πάθος των παιδιών σε όλο αυτό «ταξίδι». Ταυτόχρονα κι οι δύο τόνισαν τη σημασία της διάκρισης ενός δημοσίου σχολείου με τον ανταγωνισμό να είναι πολύ αυξημένος και τις αφετηρίες διαφορετικές. Η κ. Σίγγελ εξήγησε ότι το κυριότερο χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας ήταν πως δρούσαν σαν οικογένεια. Ανέφερε μάλιστα πως αυτή η μαθητική διάκριση αποτελεί για τον ευρύτερο Πειραιά την σημαντικότερη εδώ και αρκετές δεκαετίες.

Ο κ. Μακρίδης από την πλευρά του ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για την αμέριστη συμπαράσταση στις προσπάθειες των κοριτσιών ενώ επανέλαβε πώς η επιτυχία αυτή έρχεται να προστεθεί στις πρωτοβουλίες που λαμβάνει το σχολείο με γνώμονα τη γνώση, την περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των ταλέντων τους, για δημιουργία μιας ουσιαστικής και ανθρώπινης επικοινωνίας. Οι νεαρές πρωταγωνίστριες με τη σειρά τους, δήλωσαν πολύ ευτυχισμένες, όχι μόνο για αυτή την πολύ σημαντική επιτυχία αλλά συνολικά για τη διαδρομή που βίωσαν που ήταν γεμάτη από συλλογική προσπάθεια και μοναδικά συναισθήματα. Περιέγραψαν πως, με τις εμφανίσεις τους «κέρδισαν» τους συμμαθητές τους που έκαναν κερκίδα συμπαράστασης στο μεγάλο Τελικό. Σε αυτό που όλες μαζί συμφώνησαν ήταν πως πρώτα απ’ όλα ήταν μια ευτυχισμένη παρέα που απολάμβανε κάθε στιγμή. Είτε αυτό ήταν ο χορός που εκτυλισσόταν στα αποδυτήρια πριν και μετά από κάθε ματς είτε αυτό μπορεί να ήταν μια γλυκιά «ρεβάνς» που πήραν μέσα στο γήπεδο.

Στο σημείο αυτό να κάνουμε ξεχωριστή αναφορά στον πατέρα της αρχηγού και πιστό ακόλουθο αυτής της ομάδας που ενίσχυε τις προσπάθειες των κοριτσιών σε κάθε παιχνίδι.

Στο τέλος αυτής της όμορφης συνάντησης, οι μαθήτριες χάρισαν μία υπογεγραμμένη μπάλα στον Δήμαρχο της Πόλης ο οποίος με τη σειρά του έδωσε μία τιμητική πλακέτα στην προπονήτρια και γυμνάστρια του σχολείου. Ευχή όλων την επόμενη χρονιά τα κορίτσια του 1ο Λυκείου Κερατσινίου να καταφέρουν να κατακτήσουν το τρόπαιο όμως αυτό που σίγουρα έχουν κατακτήσει είναι το σεβασμό και την αγάπη στις καρδίες μας.

 

επιστροφή στην κορυφή