Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 17η ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΦΙΛΟΖΩΙΑ

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 17η ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΦΙΛΟΖΩΙΑ

 Χθες, Τετάρτη 7 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 17η γιορτή παιδικού παραμυθιού με θέμα τη Φιλοζωία, στο Μικρό Θέατρο Σφαγείων, στον Πολυχώρο Λιπασμάτων.

 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών παρευρέθηκε στο χώρο για να αγκαλιάσει την προσπάθεια των παιδιών που με τρόπο μοναδικό εξέφρασαν μέσα από το παραμύθι την δημιουργικότητα και την φαντασία τους. Τα χαμόγελα και οι φωνές τους πλημμύρισαν το θεατράκι και έδωσαν έναν πολύ όμορφο τόνο στη βραδιά. Ήταν μια πραγματική γιορτή. Οι μαθήτριες και οι μαθητές, δημιούργησαν εικόνες και ιδέες, αναδεικνύοντας κομμάτια της προσωπικότητας αλλά και της κοινής τους προσπάθειας. Παράλληλα, με την πολύτιμη βοήθεια εκπαιδευτριών και κτηνιάτρων τα παιδιά ενημερώθηκαν για τα ζητήματα της φιλοζωίας. Μέσα από την επαφή τους με τους τετράποδους φίλους μας, αναδείχθηκε ο θαυμαστός κόσμος των συναισθημάτων τους στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα για την προστασία των ζώων. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις για τη σπουδαία δουλειά των μικρών μας φίλων.

 Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Επιτροπή για τα αδέσποτα του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας για την παρουσία και την ενημέρωση στη χθεσινή εκδήλωση. Το παρόν έδωσε, ο Δήμαρχος της Πόλης Χρήστος Βρεττάκος, μέλη της Δημοτικής Αρχής καθώς και επικεφαλής και μέλη των άλλων παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

επιστροφή στην κορυφή