Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2023

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2023

 Ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας ως εταίρος της σύμπραξής ΚΣ 42 Πειραιά και Νήσων ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής  Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η διανομή θα γίνει Τρίτη 05/09/2023 & Τετάρτη 06/09/2023, Ώρα: 8:30 – 13:00 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας, Δ/νση: 25ης Μαρτίου & Χατζοπούλου (είσοδος από Χατζοπούλου) ΤΚ 18648, Δραπετσώνα Τηλ: 2104006860- 2104009093  εσωτ. 158, 157, 155, Λεωφορειακές γραμμές: Διαδημοτικό λεωφορείο θα βρίσκεται έξω από το σχολείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Η διαδρομή θα είναι συνεχής, κυκλική και θα διασχίζει το Δήμο.                                                                 

Ωφελούμενοι είναι οι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ, πρώην ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ. Για την αποφυγή της ταλαιπωρία τους, οι δικαιούχοι θα προσέρχονται στο χώρο μόνο κατόπιν γραπτού                        μηνύματος που θα λάβουν ατομικά στο κινητό τους τηλέφωνο όπου θα αναγράφεται η ημέρα και η ακριβή ώρα προέλευσης τους. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους καρότσι μεταφοράς για τη μεταφορά των ειδών στην οικία τους. Θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αίτηση  ένταξης τους στο πρόγραμμα του ΕΕΕ (πρώην ΚΕΑ) για την  ταυτοποίηση του ΑΜΚΑ και την αστυνομική ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το διαβατήριο για τους αλλοδαπούς.

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον/την ωφελούμενη ή μέλος της οικογένειας του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας: Εξουσιοδότηση με γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια Αρχή που θα συνοδεύεται από δελτίο ταυτότητας του εξουσιοδοτούντος ωφελούμενου και τα παραπάνω έγγραφα που αφορούν τον ωφελούμενο.

Τονίζεται ότι οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες- μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

 

 

επιστροφή στην κορυφή