Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΔΡΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 3ης ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟ Κ.Υ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΔΡΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 3ης ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟ Κ.Υ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

 Το τμήμα 3ης Ηλικίας του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας σε συνεργασία με το Κ.Υ. Δραπ/νας, διοργανώνει έλεγχο Ακοής και  Καρδιολογικό έλεγχο, στα πλαίσια "Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας" με έναρξη στις 16/11/23,

ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί από  τους υπεύθυνους ιατρούς Κα Βιτάλη Γκρατσιέλλα ( Καρδιολόγος ) και Κα Σιγαλού Μαρία (ΩΡΛ), καθώς και με τη συνεργασία των Επισκεπτριών Υγείας Κας Καραγιαννίδου και Συρίγου. 

ΩΡΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ : 9:00πμ - 14:00μμ

 Η δράση ξεκινά με τη συμμετοχή των Α' και Γ' ΚΑΠΗ ΔΡΑΠ/ΝΑΣ και θα συνεχιστεί σταδιακά, με τα υπόλοιπα ΚΑΠΗ του Δήμου Κερ/νιου - Δραπ/νας. Στόχος, η πρόληψη αλλά και η δυνατότητα προσβασιμότητας της 3ης Ηλικίας σε δομές Υγείας. Με την έγκαιρη αγωγή και τον κλινικό έλεγχο, τα πιθανά προβλήματα και οι καταστάσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε νόσηση, αντιμετωπίζονται, με κύριο στόχο τη βελτίωση στην ποιότητα ζωής.

 Για την περαιτέρω εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των μελών, λόγω αυξημένης συμμετοχής, θα δοθεί η δυνατότητα και απογευματινών ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα Κ.Α.Π.Η της περιοχής σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και τη συμμετοχή σας.

1

επιστροφή στην κορυφή