Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 13ου & 21ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΖΑΝΙΑ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 13ου & 21ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΖΑΝΙΑ

 Ήταν μια ξεχωριστή μέρα. Τα παιδιά της Δ' τάξης από το13ο και το 21 δημοτικό σχολείο Κερατσινίου ανησυχούν για το μέλλον της πόλης τους , ονειρεύονται μια πόλη χωρίς καζάνια και έχουν σκέψεις και προτάσεις για αυτό!

 Ξεκινώντας από το γιατί υπάρχουν οι βιομηχανίες δίπλα στα σπίτια μας, πως μπορούν να φύγουν; τι μπορούν να κάνουν τα ίδια γι αυτό! Απορίες, ιδέες και προτάσεις για να αλλάξουμε ότι βαραίνει τη ζωή των κατοίκων της πόλης με παιδική αθωότητα αλλά και πολύ προβληματισμό!

 Ένα πρωινό που όλοι μας γεμίσαμε αισιοδοξία και ελπίδα πως η πόλη και οι άνθρωποι της δικαιούνται και θα έχουν ένα καλύτερο μέλλον. Το οφείλουμε στα νέα παιδιά που μεγαλώνουν .

 Ευχαριστούμε τα παιδιά και τους δασκάλους για την πρόσκληση και την όμορφη συζήτηση! Όπως μας λένε και οι ίδιοι στην παρουσίαση τους, η πόλη μας, οι άνθρωποί της, τα "καζάνια", το περιβάλλον απασχολούν τα παιδιά μας και η  Δ' τάξη καλεί τον δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο, την αντιδήμαρχο Στέλλα Μιχάλογλου και συζητά μαζί τους για θέματα που απασχολούν όλους μας και μας προβληματίζουν.

 

επιστροφή στην κορυφή